Header Ads


Αναλαμβάνει αθλητική εκπομπή ο Ντέμης!

Αναλαμβάνει αθλητική εκπομπή ο Ντέμης!


Ο Ντέμης Νικολαΐδης επιστρέφει στην τηλεόραση!
Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με αθλητική εκπομπή ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω της NOVA!

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Γιάννη Πάγκο θα παρουσιάζουν την εκπομπή Monday Football Club.

Η ανακοίνωση της NOVA για τις νέες εκπομπές της:

Στη νέα εποχή Novasports με τα 9 αθλητικά κανάλια, τους 3.000 αγώνες και το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο, έρχονται να προστεθούν και οι νέες αθλητικές εκπομπές ποδοσφαίρου! Έτσι, από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου οι φίλοι της «στρογγυλής θέας» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εκπομπές «Matchday Live» και «Monday Football Club» αλλά και την ανανεωμένη «Ώρα των Πρωταθλητών», με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας του Novasports, αλλά και με την παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη!

«Monday Football Club» με τον Γιάννη Πάγκο και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Η νέα εποχή θεάματος φέρνει από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, μία ολοκαίνουργια εκπομπή με… ευρωπαϊκό αέρα! O Ντέμης Νικολαΐδης και ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports Γιάννης Πάγκος, ετοιμάζουν εκπλήξεις για το κοινό που αγαπάει το ποδόσφαιρο: Καλεσμένοι που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, expert ανάλυση των όσων είδαμε το Σαββατοκύριακο, ενότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα, διαγωνισμοί και… άλλα πολλά. Monday Football Club κάθε Δευτέρα στις 21:45 στο Novasports Prime!

«Matchday Live» με τον Αποστόλη Λάμπο

Η νέα εκπομπή με οικοδεσπότη τον Αποστόλη Λάμπο, κάνει…. σέντρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται στο Novasports Prime κάθε Σάββατο στις 16:00 και θα ολοκληρώνεται στις 19:30. Live δράση από όλους τους αγώνες της Bundesliga Γερμανίας που διεξάγονται ταυτόχρονα στις 16:30 αλλά και από όλα τα παιχνίδια που γίνονται σε αυτό το διάστημα σε La Liga Ισπανίας, Ligue 1 Γαλλίας, EFL Championship Αγγλίας, Eredivisie Ολλανδίας και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Λεπτό προς λεπτό όλα τα γκολ, τα στιγμιότυπα των αγώνων, οι καλύτερες στιγμές, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και των προπονητών, αναρτήσεις των ομάδων στα social media, tweets, virals! Όλα είναι Live, στο «Matchday Live» του Σαββάτου.

«Ώρα των Πρωταθλητών» με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα

Σάββατο βράδυ και η ανανεωμένη και αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων, «Ώρα των Πρωταθλητών» με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα ξεκινά στις 21:30 στο Novasports Prime. Το post game των αγώνων της ημέρας που προηγήθηκε, με στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα, αναλύσεις και επικοινωνία με τους φιλάθλους μέσα από τα social media του Novasports. Η Λίλα και ο Γιαννίκος ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους φίλους της εκπομπής για την Κυριακή το απόγευμα στις 18:00 (με την αλλαγή της ώρας η εκπομπή θα ξεκινά στις 17:00) στο Novasports Prime και το Pre Game της αγωνιστικής ημέρας. Το βράδυ, μετά το τέλος του ματς η εκπομπή κλείνει με το Post game του αγώνα αλλά και όλα τα στιγμιότυπα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.