Header Ads


«Μπαίνει» χειρουργείο και χάνει όλη τη σεζόν ο Γαλανόπουλος!

«Μπαίνει» χειρουργείο και χάνει όλη τη σεζόν ο Γαλανόπουλος!


Πολύ άσχημα μαντάτα για τον Κώστα Γαλανόπουλο - Το νέο χειρουργείο στον χόνδρο, χάνει όλη τη σεζόν!
Άσχημα μαντάτα για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως δεν γλιτώνει και νέο χειρουργείο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον χόνδρο και πιθανότατα θα χάσει τη σεζόν!

Δυστυχώς τα νέα για τον χαφ της ΑΕΚ είναι δυσάρεστα, καθώς αναμένεται να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον χόνδρο.

Ήδη από τη Δευτέρα (28/09) έγινε γνωστό πως αφού γίνουν κάποιες περαιτέρω εξετάσεις, θα ληφθεί από κοινού με το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης» η απόφαση για το αν θα μπει ο παίκτης στο χειρουργείο, ώστε να απαλλαχθεί από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό (29/09) δημοσίευμα της Live Sport, αυτό το σενάριο είναι και το επικρατέστερο.

Ο διεθνής χαφ έχει υποβληθεί σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του δεξιού του ποδιού στις 27 Δεκεμβρίου του 2019 από τον Λάκη Νικολάου. Η τότε εκτίμηση ανέφερε πως θα επιστρέψει στη δράση μετά από τρεις μήνες. Τελικά επέστρεψε στη δράση τον Νοέμβριο του 2020, έπαιξε σε 27 ματς, αλλά το καλοκαίρι στην προετοιμασία αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις. Έμεινε για καιρό εκτός, έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας και έκτοτε ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γαλανόπουλος ένιωθε και εξακολουθεί να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Μετά από συζητήσεις, λοιπόν, με τον Νικολάου, εξετάστηκε από τον Ολλανδό χειρούργο, Νικ Φαν Ντάικ, ο οποίος γνωρίζεται προσωπικά και με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ των «κιτρινόμαυρων».

Πλέον απομένουν κάποιες τελευταίες εξετάσεις, προκειμένου να καθοριστεί πότε ακριβώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση με έναν άλλο επεμβατικό τρόπο. Το άσχημο είναι πως ο νεαρός μέσος θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών για να επιστρέψει στη δράση, κάτι που σημαίνει, φυσικά, ότι κινδυνεύει να χάσει όλη τη σεζόν!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.