Header Ads


«Αναμφισβήτητη ποιότητα μπροστά, χρειάζεται συντονισμός πίσω»

«Αναμφισβήτητη ποιότητα μπροστά, χρειάζεται συντονισμός πίσω»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε τις μεσοεπιθετικές αρετές, αλλά και τις αδυναμίες στα μετόπισθεν που παρουσίασε η ΑΕΚ απέναντι στον Ιωνικό!

Ο Κώστας Κετσετζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις αρετές που έδειξε η ΑΕΚ από τη μέση και μπροστά, αλλά και στα αμυντικά ζητήματα που εμφάνισε στη νίκη με 3-0 επί του Ιωνικού για την πρώτη αγωνιστική.

«Η ποιότητα της ΑΕΚ μεσοεπιθετικά δεν αμφισβητείται. Η τετράδα της άμυνας φάνηκε ασυντόνιστη και είδαμε το θέμα που αναμέναμε να έχει στην άμυνα ο Χατζισαφί, αλλά περιμένω να τον δούμε με έναν καλύτερο παίκτη μπροστά του στα αριστερά. Στο κέντρο δεν βγήκε η επιλογή του Γαλανόπουλου. Ο Σιμάνσκι προερχόταν από το καλύτερο ματς της καριέρας του και θεωρώ πως έπρεπε να παίξει από την αρχή. Το μηδέν στην άμυνα αδικεί τον Ιωνικό. Το βασικό θέμα είναι να βρει χημεία το κέντρο άμυνας και πιστεύω πως είναι μονόδρομος να ξεκινήσουν Σιμάνσκι και Τσούμπερ. Ο Γκαρσία επέστρεψε καλά παρότι επέστρεψε από αρθροσκόπηση, ενώ ο Μάνταλος πήγε καλά με δύο ασίστ», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.