Header Ads


Φημολογία για ΑΕΚ και Χολέμπας!

Φημολογία για ΑΕΚ και Χολέμπας!


Η ΑΕΚ ψάχτηκε και ρώτησε για την περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας - Τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος της Ένωσης!
Το ζήτημα με το αριστερό μπακ εξακολουθεί να προβληματίζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ με την Ένωση να παραμένει στην αγορά χωρίς τίποτα να αποκλείεται ως τις 17 Σεπτεμβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα ακούσετε παρακάτω στην εκπομπή του Sport24, «The Show Must On», ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως από τα ραντάρ της ΑΕΚ μεταξύ άλλων πέρασε και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, όπως όλα δείχνουν δεν θα προχωρήσει η περίπτωσή του για την Ένωση, χωρίς τίποτα να μπορεί να αποκλειστεί έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους.

Ακούστε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:


Οι δύο μπακ που κοίταξε η ΑΕΚ για ενίσχυση

Όπως αναφέρει το sport24.gr αφού προτάθηκε και απορρίφθηκε -τουλάχιστον σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Ένωση- ο Ελβετός Λορίς Μπενίτο, από το μικροσκόπιο των ανθρώπων που χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, πέρασαν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση: ο 28χρονος Κροάτης Ντάριο Μέλνιακ και ο 23χρονος Γάλλος Ζουλιάν Σερανό.

Ο διεθνής Μέλνιακ ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τουρκική Ριζεσπόρ. Από τότε κυκλοφορεί ελεύθερος, αν και προέρχεται από ικανοποιητική πορεία τα προηγούμενα δύο χρόνια στη συγκεκριμένη ομάδα με 80 ματς, 7 γκολ και 9 ασίστ. Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην προχωρήσει τελικά μαζί του, αν και υπήρξαν κάποιες διερευνητικές επαφές για να μάθει το κασέ του.

Ο Σερανό έπαιξε πέρυσι στη Λίβινγκστον, μετρώντας 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ στην Α' Σκωτία και επί της ουσίας αυτή ήταν πρώτη γεμάτη σεζόν του σε επαγγελματικό επίπεδο, μεγάλης κατηγορίας. Ο Γάλλος πλάγιος αμυντικός ξεπετάχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Μονακό, με την οποία αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια της Ligue 1 τη σεζόν 2017-18. Δεν είχε ωστόσο την εξέλιξη που περίμεναν στο Πριγκιπάτο, οπότε βρέθηκε δανεικός από εδώ και από εκεί, μέχρι να παίξει πέρυσι στην Σκωτία. Έμοιαζε περισσότερο με επένδυση παρά με έτοιμο παίκτη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.