Header Ads


Νέα αναβολή στη δίκη Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα

Νέα αναβολή στη δίκη Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα


Σε νέα αναβολή, λόγω απουσίας βασικών μαρτύρων, οδηγήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας τον Μάρτιο του 2018!
Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στη διάρκεια του επεισοδιακού αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2018.

Αιτία της έκτης κατά σειρά αναβολής ήταν η απουσία βασικών για την υπόθεση μαρτύρων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης.

Το δικαστήριο αφού ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αποφάσισε να τιμωρήσει με χρηματική ποινή τους αδικαιολογήτως απόντες μάρτυρες και να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους ενόψει της επόμενης δικασίμου.

Εκτός από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δίκη έχουν παραπεμφθεί ο τότε αθλητικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του ομογενή επιχειρηματία.

Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό Νόμο. 

Οι επτά κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιους δικηγόρους.

Η αθλητική δικαιοσύνη είχε τιμωρήσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.