Header Ads


Οπαδοί Άιντραχτ: «Φέρτε πίσω τον Τσούμπερ»

Οπαδοί Άιντραχτ: «Φέρτε πίσω τον Τσούμπερ»


Άνω κάτω η Άιντραχτ μετά τη νέα γκέλα - Οι οπαδοί τα...χώνουν στη διοίκηση για την μεταγραφή Τσούμπερ στην ΑΕΚ - Δείτε τι γράφουν!
Οι οπαδοί τα... χώνουν στη διοίκηση και ζητούν εξηγήσεις για τους λόγους που παραχωρήθηκε στην Ένωση ο Ελβετός άσος. Τι... ψάχνουν να βρουν και η συμφωνία των "κιτρινόμαυρων" με την αντίπαλο των Πειραιωτών στο Europa League.

Η Άιντραχτ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στην Μπουντεσλίγκα, μετά από 6 αγωνιστικές μετράει μόλις 5 βαθμούς και βρίσκεται λίγο πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού. Το αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει ήδη πολύ γκρίνια, με την εσωστρέφεια να κτυπάει πλέον... κόκκινο στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το Σάββατο και σε εντός έδρας ματς, με τα χίλια ζόρια κατάφερε να ισοφαρίσει και να γλιτώσει τον βαθμό της ισοπαλίας απο την Κολωνία, η οποία είδε στο β ημίχρονο να της ακυρώνεται γκολ (το 1-2) με την χρήση του VAR. Οι οπαδοί της Άιντραχτ και στο γήπεδο αλλά κυρίως στα social media ξέσπασαν και... θυμήθηκαν τον Στίβεν Τσούμπερ

Τι κι αν  ο "τούρμπο - Στίβεν" πρόλαβε να παίξει μόλις μια σεζόν στο κλάμπ της Φρανκφούρτης, προερχόμενος με αγορά 3.000.000 ευρώ από την Χόφενχαιμ, οι οπαδοί της, τώρα που που η ομάδα τους δεν πάει καλά, τον αναζητούν!! Σε βαθμό μάλιστα που έχουν ποστάρει: "φέρτε πίσω τον Τσούμπερ" ενώ έχουν φτιάξει γκρούπ στην γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt: "Γιατί ο Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ;"!!

Σύμφωνα δε με Έλληνες οπαδούς της Άιντραχτ γίνεται ένας μικρός χαμός στην Φρανκφούρτη γιατί η διοίκηση έβγαλε στην βιτρίνα και παραχώρησε τον Τσούμπερ. Θεωρούν/υποστηρίζουν πως η ομάδα τους δεν έχει σήμερα καλύτερο παίκτη απο τον διεθνή Ελβετό "πολυθεσίτη", απορούν αλλά και ψάχνουν συγχρόνως τους "πραγματικούς λόγους" που... διώχθηκε. Κατά κάποιο  τρόπο προσπαθούν να ελέγξουν αν υπάρχει... κάτι άλλο πίσω απο την φυγή του Τσούμπερ, αν ήταν απόφαση μόνο του νέου προπονητή, Αυστριακού Όλιβερ Γκλάσνερ ή και της διοίκησης...

Για την ιστορία να αναφέρω πως η ΑΕΚ έχει δικαίωμα μέχρι τον Μάιο να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, ύψους 2.500.000 ευρώ απο την Άιντραχτ ενώ έχει συμφωνήσει ήδη με την πλευρά του διεθνή Ελβετού άσου για το νέο του συμβόλαιο, σε αυτή την περίπτωση (όπως είχε γίνει και με τον Λιβάγια, όταν ήρθε δανεικός απο την Λας Πάλμας). Κοινώς αν η Ένωση κάνει χρήση της οψιόν, αυτομάτως μετά θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο που έχει ήδη με τον Τσούμπερ, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να διαπραγματευτεί με την πλευρά του!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.