Header Ads


Η συγκινητική επιθυμία Σεραφείδη για το ΑΕΚ-Λαμία!

Η συγκινητική επιθυμία Σεραφείδη για το ΑΕΚ-Λαμία!


Συγκλονίζει ο Στέλιος Σεραφείδης, ο οποίος θέλει να βρεθεί σήμερα στο γήπεδο παρά το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες.

Ο Στέλιος Σεραφείδης αποτελεί ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ αλλά τις τελευταίες ημέρες περνάει δύσκολες στιγμές, με ένα πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο κυρ-Στέλιος, συγκλόνισε άπαντες σήμερα το πρωί όταν εξέφρασε την επιθυμία να βγει από το νοσοκομείο και να παρακολουθήσει από το γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα. Να είναι δηλαδή, κοντά στην ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Λαμία, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας-θρύλος.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κι ας βρίσκεται πλέον στα 86 του χρόνια. Κι ας είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα γίνει, αν γίνει, με ασθενοφόρο; Όπως και να ' χει, δεν μπορεί να μην επισημανθεί η διάθεση του Στέλιου Σεραφείδη να παρακολουθήσει τον αγώνα της Ενωσης.

Ο Στέλιος Σεραφείδης, είναι αυτός που… έτρεξε όσο λίγοι, έτσι ώστε να λυθεί κάθε πρόβλημα έτσι ώστε να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και αποτελεί όνειρο ζωής για εκείνον να βρεθεί στα ιερά χώματα της «Αγιάς Σοφιάς» με τους παλιούς του συμπαίκτες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.