Header Ads


Γούτας: Υπέγραψε στην ΑΕΚ και διαπρέπει στην Τουρκία!

Γούτας: Υπέγραψε στην ΑΕΚ και διαπρέπει στην Τουρκία!


Γιατί δεν έπαιξε στην ΑΕΚ και ποιος έδωσε... εντολή να φύγει ο Γούτας!
Ολο το παρασκήνιο της υπόθεσης του Έλληνα αμυντικού, που αν και είχε υπογράψει στους κιτρινόμαυρους, δεν πήγε ποτέ στα Σπάτα. Τι κάνει τώρα στο τουρκικό πρωτάθλημα και ποιος του έκλεισε τη σπουδαία μεταγραφή μέσα σε έναν μήνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Το καλοκαίρι πήγε να καταστραφεί η καριέρα του Δημήτρη Γούτα λόγω της... ΑΕΚ. Προερχόμενος απο μια καλή αγωνιστική 2ετία στον Ατρόμητο και μπαίνοντας στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του, δεν περίμενε να τελειώσει την σεζόν αφού απο Φεβρουάριο μήνα έδωσε τα χέρια με την Ένωση (περίπτωση Παρά κι αυτός).

Σύμφωνα μάλιστα με την ψαγμένη πιάτσα των ατζέντηδων ο 27χρονος αμυντικός είχε βάλει ακόμη και την υπογραφή του! Μόνο που η νέα κατάσταση στην ΑΕΚ δεν του φέρθηκε όπως...περίμενε ο ίδιος και ο τότε ατζέντης του. Πήραν τον Μήτογλου απο τον Βόλο, έκλεισαν τον Τζαβέλα, περίμεναν τον Βράνιες, είχαν το πρότζεκτ Λάτσι και τον Σβάρνα ενώ ακόμη δεν είχαν αποδεσμευθεί Χνίντ και Νεντελτσιάρου. Ο Γούτας δεν τους χωρούσε και κάπου τον...ξέχασαν.

Όταν, λοιπόν, πλησίαζε η έναρξη της προετοιμασίας των "κιτρινόμαυρων" και ο άσος με τον εκπρόσωπό του, θορυβημένοι, πίεσαν να μάθουν τι θα γίνει άκουσαν πως  δεν είναι στα πλάνα του Μιλόγεβιτς και θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Προσφέρθηκαν μάλιστα να του βρούν ομάδα για να...αποσταλεί δανεικός!

Ο Γούτας παρότι (δικαιολογημένα) στα... πατώματα έβγαλε εγωϊσμό κι αντίδραση, επιμένοντας να λύσουν το συμβόλαιο/συμφωνητικό που είχαν υπογράψει, ουσιαστικά η ΑΕΚ να τον αφήσει ελεύθερο κι αυτός μόνος του να επιλέξει/ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκεί δημιουργήθηκε μια μικρή τριβή, η ΑΕΚ ήθελε να έχει αυτή το πάνω χέρι, ο στόπερ έβαλε και θέμα... ηθικής τάξης (δεν τηρήθηκαν από την πλευρά της τα όσα είχαν συμφωνήσει τον χειμώνα). Κάπως έτσι ο Γούτας "αποδεσμεύτηκε" απο την ΑΕΚ, χωρίς να κάνει όχι συμμετοχή αλλά ούτε παρουσία στα Σπάτα κι ενώ τυπικά εμφανίστηκε ο Ατρόμητος ως η ομάδα απο την οποία έμεινε ελεύθερος. 

Όλη αυτή η ταλαιπωρία και η κοροϊδία που έφαγε απο την ΑΕΚ τον έκανε να αλλάξει και μανατζερική στέγη. Έτσι πήγε στο Γραφείο του Πασχάλη Τουντούρη, που είχε ήδη πάρει ως συνεργάτη τον παλαίμαχο κίπερ Σηφάκη (έπαιξε ρόλο για να πείσει τον Γούτα) κι αυτό αποδείχθηκε κίνηση μάτ για το τι επακολουθούσε...

Ο Τουντούρης του βρήκε σε λιγότερο απο μήνα ομάδα στην Τουρκία (εκεί που ο ιδιοκτήτης της Prosport είχε τον Κολοβέτσιο στην Καϊσερίσπορ και τον Κίτσιου στην Γκαζιάντεσπορ και πριν στην Ανκαραγκουτσού) και μάλιστα καλή με ευρωπαϊκή παρουσία, την Σίβασπορ. Επίσης 2ετες συμβόλαιο με πολύ καλύτερες αποδοχές απο οτι θα είχε στην ΑΕΚ και κυρίως την προοπτική για θέση βασικού...

Και όντως ο Δημήτρης Γούτας φρόντισε αγωνιστικά να δικαιώσει την επιλογή του Πασχάλη Τουντούρη αφού αναγεννήθηκε στην Σιβασπορ, φτάνοντας μάλιστα να είναι αυτή την στιγμή δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 4 γκολ σε 5 90λεπτες συμμετοχές. Σκόραρε και σήμερα, το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 4-0 σε βάρος της Φατίχ. Προηγουμένως είχε σκοράρει δις στο 2-2 με την Γκεζτέπε και μόλις την περασμένη Τρίτη στο νικηφόρο εκτός έδρας 1-0 επι της Μαλάτιασπορ. 

Χοντρικά δηλαδή έχει δώσει 4 προσωπικούς βαθμούς στην Σίβασπορ! Μεγαλεία για μια απο τις πλέον "value for money" μεταγραφή στο τουρκικό πρωτάθλημα. Κι αν συνεχίσει έτσι δεν νομίζω πως θα αργήσει η παρθενική κλήση του στην Εθνική Ελλάδας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.