Header Ads


Η επικοινωνία Μελισσανίδη-Μιλόγεβιτς μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Η επικοινωνία Μελισσανίδη-Μιλόγεβιτς μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!


Τι μετέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Μιλόγεβιτς μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!
Η ήττα, αλλά κυρίως η εικόνα της ΑΕΚ στην Τούμπα, φυσικά έχει... ταρακουνήσει τους πάντες και τα πάντα στην Ένωση.

Ειδικά από την στιγμή που με εξαίρεση τα... τρία τέταρτα του αγώνα στο Ηράκλειο, ακολούθησε μια σειρά προβληματικών εμφανίσεων στα επίσημα και στα φιλικά παιχνίδια. Ενώ και με τον ΟΦΗ η ΑΕΚ δεν απέφυγε μια δραματική σε βάρος της ανατροπή.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής, ωστόσο στην Ένωση δεν θέλουν - και ειδικά προσωπικά το αφεντικό της- να αρχίσει σε αυτή τη φάση η γνωστή ιστορία των τελευταίων χρόνων με τον προπονητή. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς την Δευτέρα (27/9). Φυσικά μόνο οι δυο τους ξέρουν τι είπαν ακριβώς, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δ. Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στον Σέρβο τεχνικό πως χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης του συλλόγου και του ίδιου προσωπικά. 

Και για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως του έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η διαχείριση όλων των θεμάτων εντός ομάδας, είναι απολύτως δική του ευθύνη. Και δικό του θέμα και μόνο, το πως θα διαχειριστεί πρόσωπα και καταστάσεις. 

Βεβαίως φαίνεται πως δεν έλειψε και η κουβέντα πάνω στα προβλήματα που παρουσιάζει η ομάδα σαν αγωνιστική εικόνα. Που φυσικά κάθε άλλο παρά περνούν απαρατήρητα και σε διοικητικό επίπεδο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.