Header Ads


Αθανασιάδης: «Δεν ήμουν ούτε εγώ ούτε η ΑΕΚ καλά πέρυσι, έπεσαν όλοι πάνω μου!»

Αθανασιάδης: «Δεν ήμουν ούτε εγώ ούτε η ΑΕΚ καλά πέρυσι, έπεσαν όλοι πάνω μου!»


Όσα είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αθανασιάδης για την καριέρα του στην ΑΕΚ!
Ο Γιώργος Αθανασιάδης έδωσε μεγάλη συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας κίπερ που είναι δανεικός από την Ενωση στην Σερίφ Τίρασπολ αναφέρθηκε για την περσινή κακή χρονιά στην ΑΕΚ (ατομικά και συνολικά), το πρώτο ανενεργό χρόνο στην Ενωση και για τα προσωπικά του λάθη.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης για την καριέρα του στην ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μιλούσα με τον ατζέντη μου τι θα κάνω τη νέα χρονιά. Η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή και για μένα και για την ΑΕΚ. Αυτή η πρόταση είχε έρθει πριν από το τέλος της περσινής σεζόν, ωστόσο ο ατζέντης μου περίμενε να τελειώσει η χρονιά για να μου πει την ανακοινώσει.

Μου ανέλυσε τα δεδομένα της ομάδας, ότι πήρε το πρωτάθλημα στη Μολδαβία και ότι παλεύει για την έξοδο σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μου είπε ότι αν προκριθεί σε μια από αυτές τις τρεις διοργανώσεις θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Με είχαν τσεκάρει και από τη Σερίφ πριν, οπότε αποδέχτηκα την πρόταση».

Το γεγονός ότι η Σερίφ έπαιζε στη Μολδαβία δεν τον επηρέασε καθόλου, μιας και το κίνητρο της Ευρώπης ήταν αρκετά ισχυρό γι’ αυτόν:
 
«Όχι δεν έκανα δεύτερες σκέψεις. Αν έπαιζαν μόνο στη Μολδαβία θα το σκεφτόμουν, αλλά όταν άκουσα Ευρώπη είπα κατευθείαν το “ναι”. Δεν είχα μιλήσει με τον Κολοβό, παρά μόνο τρεις μέρες πριν φύγω. Μου είπε πώς είναι η κατάσταση, τι πρέπει να κάνω τις πρώτες ημέρες. Δεν είχαμε κάποια επικοινωνία πριν από αυτό».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ζάγκρεμπ ο Αθανασιάδης είχε μια έντονη συναισθηματική στιγμή, ξεσπώντας σε κλάματα. Ο ίδιος εξηγεί ότι είδε να περνά μπροστά του όλα τα αρνητικά που βίωσε τα τελευταία χρόνια:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς ένιωσα. Εκείνη τη στιγμή έκλαψα, γιατί θυμήθηκα όλα τα αρνητικά από μπροστά μου. Ότι είχε συμβεί τα προηγούμενα δύο χρόνια. Πέρυσι δεν ήταν καλή χρονιά. Για ένα διάστημα έπεσαν όλοι πάνω μου. Ένιωσα ότι ξανασηκώθηκα και πάλι και ότι τώρα αλλάζουν όλα».

Σε αντίθεση με τη Σερίφ στην ΑΕΚ δεν κύλησαν όλα ομαλά. Διάφορες συγκυρίες και καταστάσεις δεν του επέτρεψαν να καταφέρει να καθιερωθεί εκεί:
 
«Εγώ όταν πήγα στην ΑΕΚ, υπήρχε αρκετή πίεση από την ομάδα να έρθω, μου έδειχναν πολύ ότι με θέλανε, γιατί επρόκειτο να πωληθεί ο Μπάρκας. Τελικά ο Μπάρκας δεν έφυγε, οπότε παραμείναμε τρεις τερματοφύλακες. Τον ένα χρόνο τον πέρασα στην κερκίδα.

Τον δεύτερο χρόνο ξεκινήσαμε κάπως περίεργα. Στη μέση της σεζόν ξεκίνησα να παίζω. Έκανα κάποια καλά και κάποια άσχημα παιχνίδια. Σαν σύνολο δεν ήμασταν καλά. Όταν δεν είναι όλη η ομάδα καλά, όλοι επηρεάζονται. Νομίζω ότι ήταν μια κακή χρονιά για την ΑΕΚ και για τους παίκτες. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό, το ξεπέρασα και προχωράω».

Για το αν μετάνιωσε κάποια επιλογή του ο Αθανασιάδης τόνισε ότι θα προτιμούσε να έφευγε νωρίτερα στο εξωτερικό:

«Το λάθος που έκανα σαν Γιώργος είναι που δεν έφυγα νωρίτερα στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, μετά τον Αστέρα έπρεπε να φύγω για το εξωτερικό. Ακόμα και να πήγαινα για δοκιμαστικό δεν με ένοιαζε. Να έφευγα πιο μικρός. Οι επιλογές που έκανα ως προς τις ομάδες ήταν καθαρά δικές μου».

Για τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά, αυτό που τόνισε είναι ότι η ΑΕΚ είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο:

«Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού με το που τελειώσει με το καλό το Champions League και όλη η χρονιά είναι «ΟΚ», πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής. Αυτό είναι το πρωτεύον καθώς πολύ κόσμος πεθαίνει κάθε μέρα, λόγω κορωνοϊού.

Θα γυρίσω πίσω με το καλό, έχω άλλον ένα χρόνο με την ΑΕΚ συμβόλαιο. Θα τα βάλω κάτω, θα μιλήσω με την ομάδα να δω τι θέλει και η ΑΕΚ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Τον πρώτο λόγο δεν τον έχω εγώ, τον έχει η ΑΕΚ, γιατί έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και πρέπει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Πάνω απ’ όλα να τελειώσουμε ομαλά τη χρονιά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.