Header Ads


Τζαβέλλας: «Η Εθνική είναι όλοι, μπλε, μαύροι, κίτρινοι, πράσινοι και κόκκινοι»

Τζαβέλλας: «Η Εθνική είναι όλοι, μπλε, μαύροι, κίτρινοι, πράσινοι και κόκκινοι»


Στη συσπείρωση της Εθνικής και στην κριτική που δέχθηκε η Ελλάδα μετά από την ισοπαλία στο Κόσοβο στάθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά από το 2-1 επί της Σουηδίας!

Σύνθημα αντεπίθεσης έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά από το θρίαμβο της Ελλάδας επί της Σουηδίας (2-1), το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. 

Ο πολύπειρος αμυντικός ζήτησε συσπείρωση, σαν αυτή που είχαν τα μέλη της εθνικής ομάδας, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας:

"Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν επηρεαστήκαμε μετά από το Κόσοβο, μετά από το 1-1 είχα τεράστια στενοχώρια. Γυρίσαμε και είπαμε πως οι 4 πόντοι θα είναι το μίνιμουμ σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Υπάρχει ψυχή, δείξαμε ότι μπορούμε. Δεχθήκαμε πίεση μετά από το αποτέλεσμα στο Κόσοβο, αλλά γυρίσαμε και αποδείξαμε στους εαυτούς μας ότι δεν θα παίξουμε φιλικά. Όταν η Εθνική δεν παίζει καλά, υπάρχει κριτική στον προπονητή και στους παίκτες. Η Εθνική, όμως, είναι όλοι. Μπλε, μαύροι, κίτρινοι, πράσινοι και κόκκινοι. Ευχαριστούμε τους Έλληνες για την υποστήριξή τους. Δείξαμε πόσο αγαπημένοι είμαστε. Ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, είμαστε ακόμα πίσω αλλά ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο στον στόχο μας".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.