Header Ads


Εξέλιξη βόμβα στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: Ένταλμα σύλληψης για στενό συγγενή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Εξέλιξη βόμβα στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: Ένταλμα σύλληψης για στενό συγγενή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!


Βόμβα μεγατόνων στο θρίλερ των Γλυκών Νερών!
Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στη δολοφονία της Καρολάιν! Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές είναι πολύ κοντά στο να συλλάβουν άνθρωπο από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης, καθώς φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Πρόκειται για άτομο που έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία της από τον σύζυγό της.

Ωστόσο υπάρχουν υποψίες ότι βοηθούσε τον Αναγνωστόπουλο να κρύψει τα ίχνη του και να πείσει το πανελλήνιο ότι η Καρολάιν ήταν το θύμα μιας αποτρόπαιης φονικής ληστείας.


«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά: Ράκος στην φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Αναστατωμένος με όσα έμαθε για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Οι εξελίξεις συνεχίζονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να είναι αναστατωμένος στην φυλακή, καθώς έρχονται σύντομα τα νέα για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ταχυδρόμου» η μικρή Λυδία μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον πολύ ασφαλές, με τους γονείς της Καρολάιν να προσπαθούν για το καλύτερο.

Έχουν διαμορφώσει μάλιστα κατάλληλα το σπίτι τους για να μπορεί να μεγαλώσει ένα μικρό παιδί, ενώ ακόμη και το μπαλκόνι της μονοκατοικίας που διαμένουν έχει μετατραπεί σε έναν όμορφο παιδότοπο για να παίζει η Λυδία, όπως εκμυστηρεύτηκαν στον «Ταχυδρόμο» άνθρωποι που επισκέπτονται συχνά την οικογένεια.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν στον «Ταχυδρόμο» ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι γονείς του συζυγοκτόνου επισκέφτηκαν το σπίτι των γονιών της Καρολάιν για να δούνε την εγγονή τους. Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση έχουν το δικαίωμα συναναστροφής με τη μικρούλα για ένα δίωρο.

Το κλίμα σε όλες τις συναντήσεις ήταν καλό, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει πως αυτό που προέχει τώρα είναι η ψυχική ηρεμία της Λυδίας.

Τα υπόλοιπα…θα κριθούν στα δικαστήρια, όποτε γίνουν, αφού η ανάκριση βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.