Header Ads


Λε Ταλέκ: «Είμαστε έτοιμοι και είναι η στιγμή να το δείξουμε!»

Λε Ταλέκ: «Είμαστε έτοιμοι και είναι η στιγμή να το δείξουμε!»


Οι δηλώσεις του Νταμιέν Λε Ταλέκ πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ!
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον ΟΦΗ στην Κρήτη με τον Νταμιέν Λε Ταλέκ να δηλώνει πανέτοιμος.

Ο Γάλλος μέσος, πολύτιμος στο παιχνίδι του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σκόραρε το 1-0 απέναντι στον Ιωνικό στην πρεμιέρα του ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV πριν το ματς με τον ΟΦΗ τονίζει στη σημασία που έχει η δουλειά στην προπόνηση αλλά και το πόσους ποιοτικούς παίκτες έχει στο ρόστερ της η ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Νταμιέν Λε Ταλέκ:

Απέναντι στον Ιωνικό πέτυχες γκολ, από στατική φάση, έπειτα από εκτέλεση του Πέτρου Μάνταλου. Είναι κάτι που έχετε δουλέψει στην προπόνηση ή απλώς «βγήκε» σε αυτό το παιχνίδι;

Ναι, δουλεύουμε μαζί ήδη δύο μήνες και κάθε εβδομάδα εστιάζουμε στις στατικές φάσεις.
Είναι στόχος μας, ακόμη και σήμερα δουλέψαμε πάνω σε αυτό, και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο.

Πολλοί νέοι παίκτες, το ρόστερ μοιάζει ποιοτικό, και στη δική σου θέση υπάρχουν αρκετές επιλογές…

Έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα. Έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα, όλοι είναι θετικοί. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα προπονητή να διαλέξει παίκτες από το ένα ματς στο άλλο. Όλοι είναι έτοιμοι, αλλά πάντα είναι καλύτερο να έχεις περισσότερους παίκτες για την ποιότητα της ομάδας. Πρέπει να παλέψεις για τη θέση σου στις προπονήσεις και μετά η επιλογή ανήκει στον προπονητή.

Επειδή έντεκα καλοί παίκτες, δεν κάνουν απαραίτητα μια καλή ομάδα, πόσο σύντομα πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να δείξει πράγματα σε ομαδικό επίπεδο;

Φυσικά, είναι πάντα δύσκολο να «κτίσεις» μια ομάδα. Αλλά νομίζω είχαμε χρόνο. Η έναρξη του πρωταθλήματος είχε αναβληθεί και δουλέψαμε ήδη αρκετά όλοι οι νέοι παίκτες και είμαστε έτοιμοι. Μένει τώρα να συμβεί το ίδιο και με τους παίκτες που ήρθαν τελευταία. Αλλά νομίζω, ότι είμαστε έτοιμοι και είναι η στιγμή να το δείξουμε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.