Header Ads


«Μπαίνει ξανά χειρουργείο ο Γαλανόπουλος»

«Μπαίνει ξανά χειρουργείο ο Γαλανόπουλος»


Σοβαρή πιθανότητα να μπει ξανά χειρουργείο ο Κώστας Γαλανόπουλος - Τι αναφέρει δημοσίευμα, τι σκέφτονται στην ΑΕΚ!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος μπορεί να συγκαταλέγεται στους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.

Η κατάσταση του Κώστα Γαλανόπουλου έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στην ΑΕΚ, καθώς είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα πλέον με τον τραυματισμό που δεν έχει ξεπεράσει.

Ο διεθνής χαφ της Ένωσης έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής για ένα ημίχρονο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ κι έκτοτε δεν έχει προπονηθεί κανονικά ξανά.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες είναι εκτός προπονήσεων, είτε ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης, είτε ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Και εδώ και αρκετό καιρό επικαλείται πόνους, παρότι οι εξετάσεις του δείχνουν να είναι «καθαρές». Ομως ο ίδιος επιμένει ότι πονά και δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Το θέμα με τον Γαλανόπουλο είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, για την οποία έχει έρθει η ώρα να λάβει σημαντικές αποφάσεις.

Ετσι, άμεσα αναμένεται να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για τον τραυματισμό του 24χρονου μέσου της ΑΕΚ, ο οποίος είτε θα μπει στο χειρουργείο για νέα επέμβαση στον αστράγαλο (είχε κάνει και τον Δεκέμβριο του 2019 και έμεινε εκτός για 11 μήνες!), είτε θα συνεχίσει ειδικό πρόγραμμα για την επανένταξη του στο κανονικό πρόγραμμα. Πάντως, αυτή την στιγμή η πιο σοβαρή πιθανότητα είναι να μπει στο χειρουργείο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2019 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Γαλανόπουλος «υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού». Σχεδόν δύο χρόνια μετά ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα και τους πόνους.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.