Header Ads


Μένει Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν λόγω Σαούλ!

Μένει Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν λόγω Σαούλ!


Απίστευτη ανατροπή και τελικώς… φιάσκο στην υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς ο Γάλλος θα μείνει στην Μπαρτσελόνα, καθώς και ο Σαούλ Νίγκεθ μένει στους «ροχιμπλάνκος»!

Θρίλερ στις υποθέσεις των Αντουάν Γκριεζμάν και Σαούλ Νίγκεθ, με ομάδες και παίκτες να βγαίνουν τελικά χαμένοι, καθώς δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η υπόθεση εξαρτιόταν άμεσα από την παραχώρηση του Σαούλ Νίγκεθ στην Τσέλσι, καθώς με την αποχώρησή του αυτομάτως θα άνοιγε ο… οικονομικός χώρος στο ρόστερ ώστε να επιστρέψει ο Γάλλος επιθετικός στην πρώην ομάδα του.

Ωστόσο, η μετακόμιση του Ισπανού χαφ στο Λονδίνο δεν έγινε ποτέ και ως εκ τούτου, ούτε ο δανεισμός του 30χρονου επιθετικού στην Ατλέτικο προχώρησε, με τις υποθέσεις να οδηγούνται στο απόλυτο φιάσκο, από τη στιγμή όλα έδειχναν ότι θα πραγματοποιηθούν.

Με βάση αυτές τις εξελίξεις, η Μπαρτσελόνα μένει με τον Αντουάν Γκριεζμάν στο ρόστερ και φυσικά ο Λουκ Ντε Γιονγκ δεν φεύγει από τη Σεβίλλη, η Ατλέτικο διατηρεί τον Σαούλ Νίγκεθ και η Τσέλσι μένει όπως ήταν, αφού δεν μπόρεσε να προσθέσει τον παίκτη την τελευταία μέρα στην ομάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.