Header Ads


«Στον αέρα» η έναρξη της Super League!

«Στον αέρα» η έναρξη της Super League!


Νέα «σύννεφα» στο ζήτημα της έναρξης της Super League, αφού οι πέντε ομάδες, που βρίσκονται σε επικοινωνία με την Cosmote, επιθυμούν κλειστό διετές συμβόλαιο.

Η συμφωνία των πέντε (Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός) έφερε... χαμόγελα στην Super League, αφού το ζήτημα με τα τηλεοπτικά έδειχνε πως είχε μπει στον δρόμο προς επίλυση.

Το deal πάντως δεν έχει «κλείσει» ακόμα και αυτό δημιουργεί κάποια «σύννεφα» στο ενδεχόμενο της πρεμιέρας το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8).

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα επιχειρηθεί να εγκριθεί στη αυριανή ΓΣ της Super League ώστε το πρωτάθλημα να αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Χθες η Cosmote έστειλε συμβόλαια στις πέντε ΠΑΕ (Παναιτωλικό, Βόλο, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικό) διάρκειας 1+1 έτους και με αντίτιμο 1,6 εκάτ. ευρώ το χρόνο.

Oι ομάδες ζητήσαν από το κανάλι τα συμβόλαια να είναι διετούς διάρκειας και διαμήνυσαν ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα εγκριθεί η προκήρυξη, αφού θέλουν και στην επόμενη περίοδο να είναι διασφαλισμένες εφόσον δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση.

Πάντως, προϋπόθεση για να εγκριθεί η προκήρυξη στην αυριανή ΓΣ είναι να μπει στο καταστατικό του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024. Σε αντίθετη περίπτωση η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι στον «αέρα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.