Header Ads


Super League: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για πρωταθλητή!

Super League: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για πρωταθλητή!


Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα!
Πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν στη Super League Interwetten για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, με την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος να έχει οριστεί για τις 21 Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πέρυσι το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, κάνοντας το back to back και μάλιστα αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την τρίτη διαδοχική κατάκτηση, σύμφωνα με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές.

Το γεγονός αυτό δεν προκαλεί έκπληξη καθώς οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν πολύ πιο έτοιμοι από τους ανταγωνιστές τους και έχουν προβεί σε μεταγραφικές κινήσεις που έχουν βελτιώσει αισθητά το ρόστερ.

Δεύτερο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν, είναι ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ανακηρύχθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδος την προηγούμενη χρονιά, έπειτα από την επικράτηση τους απέναντι στον Ολυμπιακό με 2-1, στον τελικό της διοργάνωσης.

Έχουν δείξει, λοιπόν, πως μπορούν να αντιμετωπίσουν στα ίσα τους Πειραιώτες και με τον Ράσβαν Λουτσέσκου στον πάγκο τους, θα παλέψουν για να το αποδείξουν και κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Επόμενη ομάδα στη σχετική λίστα είναι η ΑΕΚ, η οποία με την έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να κάνει ένα ολικό restart, να αλλάξει τα δεδομένα της περασμένης χρονιάς και να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο, αν και ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Ευρώπη δείχνει ότι η Ένωση δεν είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό. 

Ακολουθούν, Παναθηναϊκός και Άρης σε αρκετά υψηλές αποδόσεις, αποτελώντας τα μεγάλα αουτσάιντερ για κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2021-22.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.