Header Ads


Προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ ο Σιμάο!

Προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ ο Σιμάο!


Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Νταβίντ Σιμάο προσπαθέι να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ μέσω προσφυγής στη FIFA και να υπογράψει ως ελεύθερος στην Πάσος Φερέιρα.

Το σίριαλ ανάμεσα στον Νταβίντ Σιμάο και την ΑΕΚ φαίνεται να συνεχίζεται, καθώς ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων μέσων, της maifutbol", Μπρούνο Ανδράδε, αναφέρει ότι ο 31χρονος μέσος προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την Ένωση (το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022) και να υπογράψει ελεύθερος στην Πάσος Φερέιρα για τα επόμενα τρία χρόνια.



Αυτό δεν είναι το πρώτο πορτογαλικό δημοσίευμα που μιλάει για προσφυγή τη Φερέιρα κατά της ΑΕΚ, καθώς η "A Bola" είχε μεταδώσει ότι προχώρησε σε προσφυγή.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε διαψεύσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, καθώς οι ιθύνοντες της Ένωσης τόνισαν μεταξύ άλλων ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δεν γνώριζε για την προσφυγή και ότι το συγκεκριμένο ζήτημα το διαχειρίζεται ο ατζέντης του.

Ο Σιμάο επέστρεψε από την Μορεϊρένσε όπου είχε παραχωρηθεί πέρυσι με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποια ομάδα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην τον έχει στα πλάνα του ενόψει της νέας χρονιάς.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.