Header Ads


Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μισελέν!

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μισελέν!


Ο Κλεμάν Μισελέν βρίσκεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και η μεταγραφή του προχωρά πολύ γρήγορα!
Ο Γάλλος μπακ έφτασε το μεσημέρι στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Κάτι που σημαίνει ότι η μεταγραφή του Μισελέν προχωρά πολύ άμεσα και η ΠΑΕ θέλει να τελειώνει γρήγορα με τα διαδικαστικά με τον Γάλλο δεξιό μπακ.

Πρόκειται για τον 24χρονο (11/05/1997) διεθνή δεξιό μπακ της Λανς από τη Γαλλία. Εκπροσώπησε μάλιστα τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τρεις 90λεπτες συμμετοχές και μια ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες της Τουλούζ και από το 2016 είναι επαγγελματίας. Το 2018 η ομάδα του τον παραχώρησε δανεικό στην Αζαξιό, ενώ το καλοκαίρι του 2019 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Λανς. Με την ομάδα του έχει 54 συμμετοχές, 1 γκολ και 7 ασιστ όντας ο βασικός της δεξιός οπισθοφύλακας.

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κλείσει άμεσα το κενό που υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ. Αλλωστε, πέραν της ανάγκης που υπήρχε εξ αρχής για ενίσχυση με έναν ποιοτικό παίκτη, πλέον υπάρχει και το ζήτημα με τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη που θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, ενώ ο Ολεγκ Νταντσένκο είναι μέλος της ΑΕΚ Β’ και προς αποχώρηση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.