Header Ads


Το παρασκήνιο πριν το «ναυάγιο» ΑΕΚ - Εντσάμ!

Το παρασκήνιο πριν το «ναυάγιο» ΑΕΚ - Εντσάμ!


Είχε διαλέξει μέχρι και ποιο νούμερο θα είχε στην ΑΕΚ - Τι έγινε με τον μάνατζερ - Γιατί στην ΑΕΚ δεν θέλουν να ακούν ούτε το όνομά του!
Γιατί η υπόθεση του καλοκαιριού δεν... προχώρησε και γιατί μοιάζει απίθανο πλέον να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, παρότι ψάχνει ομάδα. Στην Ένωση είναι έξαλλοι μαζί του μετά τα όσα έκανε πριν από λίγο καιρό.  

Πιο συγκεριμένα, τώρα, ενώ είναι ελεύθερος η Ένωση δεν θέλει ούτε να ακούει το όνομά του.

Τι πραγματικά, όμως, είχε συμβεί; Το παρασκηνιακό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΑΕΚ και ο παίκτης είχαν έρθει σε συμφωνία και, μάλιστα, ο παίκτης (που είχε έρθει στην Ελλάδα μετά από τις διακοπές του στην Τουρκία) είχε ζητήσει και πάρει τον αριθμό 21 στη φανέλα του!

Τι συνέβη στη συνέχεια; Ο Έντσαμ απέλυσε τον μάνατζέρ του γιατί θεωρούσε ότι η Ένωση δεν είναι του επιπεδου του και ήθελε με άλλον μάνατζερ να ψάξει για καλύτερο πρωτάθλημα και ομάδα! Αποτέλεσμα; Να τον αφήσει η Σέλτικ ελεύθερο και, ακόμα, να ψάχνει για ομάδα.

Το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά, έχει κάνει κάποιους να επαναφέρουν το όνομά του στο ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων. Μόνο που από την ομάδα έχουν πολύ-πολύ κακή εντύπωση για τον χαρακτήρα του παίκτη μετά από όσα έκανε, που ακύρωσε στην ουσία τη συμφωνία τους, και δεν θέλουν να ακούν ούτε το όνομά του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.