Header Ads


Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις: Τι δείχνει το πρώτο γκάλοπ μετά τις καταστροφικές φωτιές

Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις: Τι δείχνει το πρώτο γκάλοπ μετά τις καταστροφικές φωτιές


Η Ελλάδα καίγεται και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη και το ερώτημα που κυριαρχεί στα πολιτικά γραφεία τις τελευταίες μέρες είναι αν η οργή αυτή θα αποτυπωθεί και με νούμερα στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του instanews.gr σε εξέλιξη βρίσκεται τηλεφωνική σφυγμομέτρηση για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού η οποία θα δώσει μια πρώτη γεύση των αντιδράσεων του κόσμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα στοιχεία κρύβουν εκπλήξεις. Δείχνουν μεν ξεκάθαρη υποχώρηση της ΝΔ η οποία παίρνει το μήνυμα ότι τα χρόνια του μέλιτος έχουν τελειώσει οριστικά, όμως δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς μετά από τέτοια καταστροφή.

Μιλάμε για μια πτώση της τάξης των τριών μονάδων που μπορεί να αγγίξει και τις 4, όμως παραμένει πρώτη δύναμη και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας.

Το περίεργο είναι ότι ο Σύριζα δεν δείχνει να κεφαλαιοποιεί την πτώση της ΝΔ καθώς παραμένει στα ίδια επίπεδα με μια σχεδόν ανεπαίσθητη άνοδο.

Απ’ τα υπόλοιπα κόμματα αξιοσημείωτη είναι η άνοδος του ΚΚΕ που όχι μόνο κρατάει τις δυνάμεις του σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά δείχνει μια ξεκάθαρη δυναμική ανόδου. Τις επόμενες μέρες που θα ολοκληρωθεί και θα βγει στη δημοσιότητα η σφυγμομέτρηση τα στοιχεία θα είναι πιο πολλά και τα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμα περισσότερα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.