Header Ads


Καραβάτου-Κατσούλης: Όσα δεν γράφει κανείς για τον χωρισμό

Καραβάτου-Κατσούλης: Όσα δεν γράφει κανείς για τον χωρισμό


Ήταν κοινό μυστικό. Πριν καν ανοίξει η περσινή τηλεοπτική περίοδος για τους «Κου – Κου» Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου είχαν επί της ουσίας χωρίσει και είχαν μπει σε διαδικασία διαζυγίου προκειμένου να τακτοποιηθούν όλες οι εκρεμμότητες.

Ο χωρισμός είναι απόλυτα συναινετικός ενώ και όλα τα ζητήματα που αφορούν στα κοινά τους περιουσιακά στοιχεία έχουν και αυτά τακτοποιηθεί εδώ και αρκετούς μήνες σύμφωνα με πληροφορίες.
Η τηλεοπτική συνύπαρξή τους παρά τα προβλήματα στο γάμο τους δεν είχε προβλήματα παρά την απόφαση του Κρατερού Κατσούλη να αποχωρήσει από τους «Κου – Κου» πριν το τέλος της σεζόν.

Και μάλιστα όταν υπήρξαν τριβές με το κανάλι το ζευγάρι αν και χωρισμένο κράτησε κοινή στάση. Εδώ και αρκετό καιρό είχαν επίσης ενημερώσει τα παιδιά τους για την απόφαση του διαζυγίου. Και απ’ ότι μαθαίνω από ‘δω και πέρα ανεξάρτητα από το πόσος καιρός θα περάσει δεν σκοπεύουν να κάνουν συνεντεύξεις και δηλώσεις για τον χωρισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, μάλιστα, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης φέρονται να έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Στη ζωή τουλάχιστον του ενός έχει μπει τρίτο πρόσωπο που τον ή την βοηθά να περνά όμορφότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα νέα κεφάλαια στα προσωπικά τους έχουν ανοίξει εδώ και καιρό, καθώς το διάστημα που δεν είναι μαζί είναι μεγάλο.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο δεν εκμεταλλεύτηκαν την προσωπική τους ζωή επικοινωνιακά.

Δεν ήθελαν να δίνουν στόχο και να προκαλούν με λεπτομέρειες της οικογενειακής τους ζωής. Η προστασία των παιδιών τους ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα.

Απόδειξη όλων αυτών είναι ότι και η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους ήρθε λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο, επιλογή που δεν ήταν τυχαία χρονικά, καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να προκαλέσουν τα media.

Μπορεί όλοι στον χώρο να γνώριζαν για το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, κανένας όμως δεν το δημοσιοποίησε όλο αυτό το διάστημα.

Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια, οι δυο τους κέρδισαν τον σεβασμό των Μέσων, κάτι που πάντα ήθελαν να κατακτήσουν.

Πηγή: nassosblog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.