Header Ads


«Ναυάγιο» της ΑΕΚ με Εντσάμ!

«Ναυάγιο» της ΑΕΚ με Εντσάμ!


Ο λόγος που αν και ελεύθερος ο Γάλλος δεν έρχεται στην ΑΕΚ - Τι άλλαξε και δεν ισχύει η συμφωνία μαζί του!
Ο Εντσάμ άλλαξε ατζέντη και πλέον η συμφωνία με την Ένωση δεν υφίσταται. Για να γίνει μια μεταγραφή, απαιτούνται πολλά: καλό σκάουτινγκ, να εκμεταλλευθείς τις συγκυρίες, να πετύχεις την κατάλληλη στιγμή. 

Στην περίπτωση του φλερτ της ΑΕΚ με τον Ολιβιέ Εντσάμ, όλα ξεκίνησαν με τρόπο που φάνταζε ιδανικός, αλλά στην πορεία εξελίχθηκαν σε «ναυάγιο». Ο Γάλλος μέσος έμεινε με τα πολλά ελεύθερος από τη Σέλτικ, αλλά η χρονική στιγμή που συνέβη αυτό δεν φαίνεται πως μπορεί να τον ντύσει πλέον στα «κιτρινόμαυρα».

Ποια είναι η αιτία γι’ αυτήν την εξέλιξη; Η συμφωνία του Εντσάμ με τον μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε και είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου. Την προηγούμενη μέρα δηλαδή από τότε που ο Γάλλος έλυσε τη συνεργασία του με τη Σέλτικ και πλέον κυκλοφορεί – πραγματικά – ελεύθερος στην αγορά. Με νέο ατζέντη πλέον, η συμφωνία που είχε υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών δεν υφίσταται.

Ο νέος εκπρόσωπος του Εντσάμ πιστεύει πως μπορεί να βρει για τον πελάτη του, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και σε ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Τώρα που έχει την ελευθέρας στα χέρια του, ο Εντσάμ φιλοδοξεί να πάει σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεν επιθυμεί πλέον να έρθει στην ΑΕΚ. Ενδεχομένως να βρει επιλογές, αν και είναι αλήθεια πως η φθίνουσα πορεία που είχε, χαμήλωσε το κασέ του.

Για την ΑΕΚ το πρόβλημα είναι πως μπήκε σε μια υπόθεση που όπως αποδείχθηκε στην πράξη, δεν ήταν «δεμένη». Και ειδικά όταν δημοσιοποιήθηκε, το βάρος πλέον ήταν σχεδόν αφόρητο. Η ΑΕΚ έδινε πολλά χρήματα στον Εντσάμ, καθώς προσέφερε ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ, υψηλό μπόνους υπογραφής, ενώ έδινε και σούπερ ποσό στον ατζέντη. Ωστόσο, από τη στιγμή που χάθηκε χρόνος, η υπόθεση οδηγήθηκε σε αποτυχία και η ΑΕΚ πρέπει να αναζητήσει άλλη επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Αν και στις μεταγραφές, είναι νόμος πως ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.