Header Ads


«Χτύπημα» σε Νίκο Χατζηνικολάου - Η γυναίκα που τον παράτησε!

«Χτύπημα» σε Νίκο Χατζηνικολάου - Η γυναίκα που τον παράτησε!


Τι του... ετοιμάζει για τώρα - Εξέλιξη που δεν περίμενε ο γνωστός δημοσιογράφος - Πλέον ετοιμάζονται και οι δύο για μία μεγάλη... μάχη.

Η Πόπη Τσαπανίδου ανήκει, πλέον, στο δυναμικό του OPEN και αναλαμβάνει να παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, μετά από το πέρασμά της από το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Εκεί, μέχρι και το καλοκαίρι, έβγαινε για να σχολιάσει την επικαιρότητα και ήταν πολλές οι φορές που είχε έρθει σε σύγκρουση με τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Πριν από λίγη ώρα, το κανάλι εξέδωσε και την σχετική επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.