Header Ads


Μεγάλη αγωνία για τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Μεγάλη αγωνία για τον Νίκο Οικονομόπουλο!


Ευχή όλων να τα καταφέρει - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του!
Τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό δίνει, όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα της Πέμπτης (19/8), ο πασίγνωστος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος προσεβλήθη από τον covid.

Όπως μαθεύτηκε, ο Οικονομόπουλος (που, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανεμβολίαστος, καθώς όπως αναφέρει το Hello Magazine είχε κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί την προσεχή εβδομάδα) βρισκόταν εκτός Αθήνας για τις διακοπές του και γύρισε στην πρωτεύουσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στο test που έκανε άμα την επιστροφή του από τη Μύκονο διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον ιό και από το βράδυ της Τετάρτης η πνευμονία έκανε πιο έντονη την παρουσία της, με αποτέλεσμα να πάει στον Ευαγγελισμό.

Εκεί οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως πρέπει να νοσηλευτεί, προκειμένου να παρακολουθούν από κοντά την κατάσταση της υγείας του. Φυσικά, ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη, καθώς δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας.

Ωστόσο, όπως γράφει το nassosblog.gr η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με την δύσπνοια να γίνεται ολοένα και πιο έντονη και τον πυρετό να είναι στα ύψη. Έτσι, κρίθηκε απαραίτητο το να τον βάλουν στο οξυγόνο, ούτως ώστε να επιστρέψουν τα επίπεδα στα φυσιολογικά και να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. O μεγάλος φόβος των γιατρών του, δεν είναι παρά η πιθανότητα ο τραγουδιστής να χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Μαζί του είναι ένα μέλος της οικογενείας του όπως επίσης και ένας στενός συνεργάτης του, όμως, όπως είναι λογικό, δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στο θάλαμο όπου και νοσηλεύεται.

Ευχή όλων μας, φυσικά, η περιπέτεια του Νίκου Οικονομόπουλου να τελειώσει λίαν συντόμως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.