Header Ads


«Τελειώνει ο Βλάχος από την Εθνική Πόλο!»

«Τελειώνει ο Βλάχος από την Εθνική Πόλο!»


Η Εθνική πόλο πρόσφερε ακόμη μια επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό, ωστόσο όταν οι πανηγυρισμοί κατευναστούν ίσως τα χαμόγελα να σβήσουν. 

Η Εθνική πόλο ανδρών θα επιστρέψει θριαμβεύτρια στην Ελλάδα, αλλά το μέλλον της είναι αβέβαιο. Τι εννοούμε. Βλέπετε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αλλαγή προπονητή και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να αναλάβουν δράση.

Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος, παλιά μεγάλη δόξα του αθλήματος, είχε τονίσει ότι δεν γίνεται ο προπονητής της Εθνικής ομάδας να είναι παράλληλα και σε σύλλογο.

Αυτή η κατάσταση φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος θα πρέπει να διαλέξει είτε τον Ολυμπιακό, είτε τη «γαλανόλευκη».

Μιλάμε για ένα τεράστιο δίλλημα και μια σκληρή απόφαση, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα. Για τον Θοδωρή Βλάχο ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχει η Εθνική πόλο, με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας.

Εξίσου σημαντικός είναι και ο Ολυμπιακός για τον Έλληνα προπονητή. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσει αυτή την άποψη, γιατί θα είναι παράλογο να… διώξεις τον προπονητή που έφερε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο πόλο ανδρών.

Οι παίκτες μάλιστα είναι έτοιμοι σε περίπτωση που τελικά ο Βλάχος οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου από την Εθνική και θα προβούν σε αποχή.

Ο Βλάχος έχει προχωρήσει με τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και αν εμείνει αυτή η άποψη της Ομοσπονδίας θα επέλθει αναπόφευκτα το διαζύγιο.

Εξελίξεις σχετικά με το θέμα αναμένονται να υπάρξουν μετά από την άφιξη των Ολυμπιονικών στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.