Header Ads


«Γκρίνια» στην ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς!

«Γκρίνια» στην ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς!


Απίστευτο: Πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα υπάρχουν...μουρμούρες για την δουλειά του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ από στελέχη και μέλη της Ένωσης - Τι αναφέρει η εφημερίδα Live Sport!
Ήταν αναμενόμενο πως μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και την κάκιστη εικόνα της Ένωσης, στα σόσιαλ μέντια θα ξέσπαγε πόλεμος μεταξύ Κιτρινόμαυρων οπαδών. Απογοητευμένοι, οι περισσότεροι από αυτούς έβαλλαν κατά των παικτών και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα Live Sport:

Είναι μια πραγματικότητα πως στην οικογένεια της ΑΕΚ υπάρχουν ήδη πρόσωπα που διαμαρτύρονται για τη δουλειά του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάρκεια του καλοκαιριού και επιρρίπτουν στον Σέρβο τεχνικό ευθύνες για την απόλυτη μετριότητα της ομάδας. Παρ΄όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεκάθαρη θέση για τον 51χρονο. Τον στηρίζει και αντιλαμβάνεται ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να κριθεί αυστηρά ο προπονητής.

Ήταν αναμενόμενο πως μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και την κάκιστη εικόνα της Ένωσης, στα σόσιαλ μέντια θα ξέσπαγε πόλεμος μεταξύ Κιτρινόμαυρων οπαδών. Απογοητευμένοι, οι περισσότεροι από αυτούς έβαλλαν κατά των παικτών και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Άλλοι βέβαια παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι και επισήμαιναν τη δικαιολογία του χρόνου που χρειάζεται η ομάδα για να «χτιστεί». Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ότι η εσωστρέφεια είναι εδώ για την ΑΕΚ και αυτό αγχώνει εξαιρετικά τους ανθρώπους της ΠΑΕ εν όψει των επίσημων παιχνιδιών που θα διεξάγονται με την παρουσία κόσμου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.