Header Ads


Φημολογία για ΑΕΚ-Φεράρι!

Φημολογία για ΑΕΚ-Φεράρι!


Στην ΑΕΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη θέση του αριστερού μπακ και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στα υπόψιν τους τη λύση του Φράνκο Φεράρι!

Την Κυριακή έπαιξε αντίπαλος της ΑΕΚ στο φιλικό με το Βόλο αλλά ίσως τις επόμενες ώρες φορέσει τη φανέλα των "κιτρινόμαυρων".

Ο λόγος για τον 29χρονο αριστερό μπακ, Φράνκο Φεράρι, ο οποίος είναι στα υπόψιν των "κιτρινόμαυρων" ενόψει της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο.

Στην ΑΕΚ προβληματίζονται για τη θέση του αριστερού μπακ και θεωρούν πως πρέπει να υπάρξει μια επιπλέον ενίσχυση και η λύση του μπακ του Βόλου είναι μια αρκετά καλή περίπτωση.

Πριν λίγες μέρες ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρέθηκε και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού με τις δύο ομάδες να είναι σε συζητήσεις οι οποίες έως τώρα δεν καρποφώρησαν.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες καθώς ο χρόνος πιέζει και τις δύο ομάδες αφού η μεταγραφική περιόδος ολοκληρώνεται την Τρίτη (31/8) το βράδυ.

Ο 29χρονος άσος γεννήθηκε στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής και στην Ελλάδα βρίσκεται από το 2019, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα του Βόλου.

Ο Φεράρι με την ομάδα της Μαγνησίας μετράει σε 69 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στις Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα και Ατλέτικο Μίτρε, ομάδες Β κατηγορίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.