Header Ads


Η ΑΕΚ παίρνει Αμραμπάτ!

Η ΑΕΚ παίρνει Αμραμπάτ!


Φορτσάρει μεταγραφικά η ΑΕΚ - Συμφωνία με Αμραμπάτ, ανακοινώνεται μέχρι την Κυριακή - Θέλει και Τανάν!
Η ΑΕΚ έχει βρει δύο Μαροκινούς ποδοσφαιριστές για την μεσοεπιθετική της γραμμή, καθώς παίρνει τον Νορντίν Αμραμπάτ ο οποίος είναι ελεύθερος, ενώ θέλει να αποκτήσει και τον Ουσάμα Τανάν, ο οποίος αγωνίζεται στη Φίτεσε.

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της την υπόθεση Ελίασον, καθώς δεν ευδοκίμησαν οι διαπραγματεύσεις με τη Νιμ για την απόκτησή του και στράφηκε στην περίπτωση του 34χρονου διεθνούς Μαροκινού αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού, Νορντίν Αμραμπάτ, ο οποίος έρχεται αύριο (14/08) στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Η Ένωση θέλει να φτάσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, καθώς είναι σε επαφή μαζί του τις τελευταίες ημέρες. Ο Αμραμπάτ έμεινε ελεύθερος από την Αλ - Νασρ αυτό το καλοκαίρι και δεν έχει βρει κάποια ομάδα μέχρι στιγμής, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Αμραμπάτ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Αλ - Νασρ, έχοντας απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Αμραμπάτ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, έχοντας καταγράψει και μια συμμετοχή ως δεξιός μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις: Αϊντχόφεν, Γαλατασαράι, Μάλαγα και Γουότφορντ.

Επιπλέον η ΑΕΚ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση και του 27χρονου επιτελικού μέσου, Ουσάμα Τανάν, ο οποίος ανήκει στη Φίτεσε και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Πρόκειται για μια πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Τανάν έχει συμβόλαιο και για να μπορέσει να τον κάνουν δικό τους οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να αποζημιώσουν και την ολλανδική ομάδα.

Ο Τανάν πέρυσι με τη Φίτεσε έπαιξε συνολικά 34 φορές, έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 12 ασίστ, πανηγυρίζοντας με τους Ολλανδούς την έξοδο στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στο Conference League. Φέτος κατέγραψε ήδη μια συμμετοχή με την ολλανδική ομάδα κόντρα στη Ντάνταλκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Ο Τανάν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Ολλανδίας, μεταξύ των οποίων η Χέρακλες και η Ουτρέχτη, ενώ έχει παίξει και εκτός Ολλανδίας με τη Σεντ Ετιέν και τη Λας Πάλμας. Έχει ξεπηδήσει από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, ενώ έχει περάσει και από την Κ19 της Αϊντχόφεν.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.