Header Ads


Η συμφωνία ΑΕΚ - Μπεϊτάρ για Λιβάι Γκαρσία!

Η συμφωνία ΑΕΚ - Μπεϊτάρ για Λιβάι Γκαρσία!


Όλα τα δεδομένα - Τι ποσοστό έχει η ΑΕΚ του Λιβάι Γκαρσία - Τι ποσοστό θα μπει στα ταμεία της ΑΕΚ αν πωληθεί ο Λιβάι Γκαρσία!
Στα 8.000.000 ευρώ έφτασε η πρόταση που κατέθεσε η Βόλσφμπουργκ για τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ. Η Γερμανική ομάδα που από το περυσινό παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League παρακολουθεί τον εξτρέμ της ΑΕΚ προσπάθησε να τον κλείσει όμως η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική. 

Η πρώτη προσφορά ήταν 6.000.000 ευρώ όμως στην πορεία η τελική πρόταση έφτασε τα 8.000.000 ευρώ με την προσθήκη μπόνους. Παρόλα αυτά η απάντηση της ΑΕΚ ήταν σταθερά αρνητική αφού δεν έχει σκοπό στην παρούσα φάση να πουλήσει τον Γκαρσία εκτός αν έλθει εξωπραγματική πρόταση. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΑΕΚ έχει ήδη δικαιωθεί για την απόφαση της να επενδύσει 2.200.000 ευρώ για το 60% του παίκτη αφού μετά από κακή χρονιά της ομάδας και όχι σπουδαία του παίκτη η τιμή του ήδη διπλασιάστηκε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία της ΑΕΚ προβλέπει πως θα μοιραστεί σε ποσοστό 60-40 το ποσό ενδεχόμενης πώλησης πάνω από στα 2.200.000 ευρώ. Για παράδειγμα αν έλεγε το “ναι” στη Βόλσφμπουργκ θα έπαιρνε τα 2.200.000 ευρώ που έδωσε και το υπόλοιπο ποσό, στην περίπτωση αυτή 5.800.000 ευρώ, θα το μοιραζόταν σε ποσοστό 60-40 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. 

Όλα αυτά έχουν μελλοντική αξία αφού στην παρούσα φάση η ΑΕΚ δεν συζητά την πώληση του Γκαρσία ιδίως με ποσά σαν κι αυτό που έφτασε να προσφέρει η Βόλσφμπουργκ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.