Header Ads


Άγριο επεισόδιο Φιλιππίδη και Λιγνάδη στην φυλακή!

Άγριο επεισόδιο Φιλιππίδη και Λιγνάδη στην φυλακή!


Ήρθαν στα χέρια - Απίστευτο σκηνικό μπροστά σε όλους τους τρόφιμους!
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης φαίνεται πως δεν έχουν την καλύτερη συμβίωση στην φυλακή, με τους δύο να βρίσκονται σε κόντρα και αυτήν να εκφράζεται ακόμη και μπροστά σε όλους τους τρόφιμους.

Οι κορυφαίοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες, μετά από σοκαριστικές καταγγελίες, βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής στην Τρίπολη, όντες αμφότεροι προφυλακιστέοι. Ο Λιγνάδης κατηγορείται για παιδεραστία, ο Φιλιππίδης για βιασμό και απόπειρα βιασμού, με άπαντες να περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η συμβίωσή τους.
 
Κι εκεί, που φαινόταν ακόμη και να ανεβάζουν μαζί παράσταση κωμική, αίφνης οι σχέσεις τους επιδεινώθηκαν. Ο Φιλιππίδης, αρχικά, αρνήθηκε το... ρόλο που του έδινε ο Λιγνάδης στην παράσταση, ενώ αργότερα μια ατάκα είχε «θυελλώδη» αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το «Spirto», αυτή ήταν και η αφορμή για έναν άγριο καβγά στο προαύλιο των φυλακών μπροστά σε όλους. Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν, πρωτίστως στα λόγια και ύστερα ερχόμενοι στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να τους χωρίζουν.


Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ηθοποιοί... δεν περνάνε καλά μαζί στην φυλακή. Απεναντίας, μάλλον ο ένας... φυτιλιάζει βλέποντας τον άλλο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.