Header Ads


Η επόμενη αποχώρηση από την ΑΕΚ με εισήγηση Μιλόγεβιτς!

Η επόμενη αποχώρηση από την ΑΕΚ με εισήγηση Μιλόγεβιτς!


«Ντόμινο» αλλαγών στο ρόστερ της ΑΕΚ - Ποιος Έλληνας διεθνής φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την Ένωση!
Έρχονται κι άλλες αλλαγές στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, καθώς ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός έχει δημιουργήσει ένα... ντόμινο. Ποιος είναι ο διεθνής που θέλει να αποχωρήσει από τα Σπάτα και για ποιο λόγο.  

Η ΑΕΚ προσπαθεί να συνέλθει από τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Βελέζ Μόσταρ και ήδη απέκτησε τους Εχσάν Χατζισαφί και Κλεμάν Μισελέν μετά το ευρωπαϊκό "χαστούκι" από τους Βόσνιους.
 
Στην Ένωση ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί ο καταρτισμός του νέου ρόστερ, αφού αναμένονται μερικές ακόμα προσθήκες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις αποχωρήσεις. Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο είναι οι πρώτοι που αναμένεται να "χαιρετήσουν", αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Μια τέτοια μπορεί κάλλιστα να είναι ο Στράτος Σβάρνας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποχώρησή του από τον Δικέφαλο φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ. Ο Έλληνας στόπερ δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το κέντρο της άμυνας και βρίσκεται ξεκάθαρα πίσω από τους Γιώργο Τζαβέλλα και Όγκνιεν Βράνιες στη σχετική ιεραρχία. Παράλληλα, καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Σέρβος τεχνικός τρέφει μεγάλη εκτίμηση και στον έτερο "ανταγωνιστή" του Σβάρνα, τον Γεράσιμο Μήτογλου.

Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως έχουν επηρεάσει ψυχολογικά τον Σβάρνα, που δείχνει να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν να αναζητήσει την τύχη του μακριά από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής αμυντικός το τελευταίο διάστημα πιέζει τον Ιταλό μάνατζέρ του να του βρει ομάδα από το εξωτερικό, με την Ιταλία να αποτελεί τον ιδανικό προορισμό, βάσει των "θέλω" του ποδοσφαιριστή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.