Header Ads


Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ με Βόλο!

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ με Βόλο!


Η ΑΕΚ δίνει ένα ακόμη φιλικό, αυτή τη φορά στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (19:00) – Οι επιλογές του Μιλόγεβιτς και τι σκέφτεται!
Νέο φιλικό δίνει σήμερα η ΑΕΚ, αυτή τη φορά απέναντι στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με το ματς να αρχίζει στις 7 το απόγευμα, να μην μεταδίδεται τηλεοπτικά, αλλά να έχει κόσμο στις εξέδρες.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει απουσίες καθώς στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Γκαρσία, Χατζισαφί, Μπακάκης, Αλμπάνης και Σιμόες.

Στα θετικά η επιστροφή του Μάνταλου στην αποστολή, όπως και η παρουσία του Άμραμπατ, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα είχε κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο πήγε στον Βόλο και αναμένεται να αγωνιστεί κάποια λεπτά ως αλλαγή. 

Στα αγωνιστικά ο Μιλόγεβιτς δοκίμασε και το 4-4-2 και το 4-1-4-1 (που μεταφράζεται και σε 4-3-3). 

Το σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα τον Μισελέν ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί (λόγω εμβολίου) στο τελευταίο φιλικό με τον Άστερα. 

Με διάταξη 4-4-2 η ΑΕΚ αναμένεται να παίξει με τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μισελέν, αριστερό τον Μιτάι και στόπερ τους Βράνιες – Τζαβέλλα. 

Στο κέντρο δοκιμάστηκαν οι Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, με τους Μάνταλο – Τάνκοβιτς στα άκρα και μπροστά Αραούχο – Ανσαριφάρντ.  Στο 4-1-4-1 θα βγει ένας εκ των Αραούχο – Ανσαριφάρντ και θα προστεθεί παίκτης στον κέντρο (Γαλανόπουλος ή Σιμάνσκι).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.