Header Ads


Παίρνει Κλεμάν Μισελέν η ΑΕΚ!

Παίρνει Κλεμάν Μισελέν η ΑΕΚ!


Μια ανάσα από το βασικό δεξί μπακ της Λανς και μέλος της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται η Ένωση
Με μια εξαιρετική επιλογή κλείνει η ΑΕΚ την “τρύπα” στο δεξί άκρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, η Ένωση προχωρά στην απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν από την Λανς και βρίσκεται μια ανάσα από το deal. Πρόκειται για μια περίπτωση, την οποία οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν πολύ καιρό υπό άκρα μυστικότητα και πλέον βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη που υπήρξε μέλος της εθνικής Γαλλίας, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια στην αρχική ενδεκάδα!

Ο Μισελέν, που πέρυσι έκανε 26 συμμετοχές στην Ligue 1 (είχε και 4 ασίστ) και 2 στο Coupe de France, είναι 24 ετών (1,78 m) και έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας (U17, U18 και U19), φτάνοντας επαναλαμβάνουμε στο σημείο να κερδίσει με τις εμφανίσεις του και μια θέση στην Ολυμπιακή Ομάδα των Τρικολόρ που πήγε στο Τόκιο, κάτι που μαρτυρά το πόσο πιστεύουν οι ίδιοι οι Γάλλοι στις προοπτικές αυτού του παιδιού.

Η ΑΕΚ πάλεψε όλο αυτό το διάστημα για να κάνει δικό της τον Κλεμάν Μισελέν που μετρά συνολικά 42 συμμετοχές στην Ligue 1 και 39 στην Ligue 2 και ο οποίος έρχεται για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για ένα δεξί μπακ ταχυ δυναμικό, με ισορροπία σε αμυντικά και επιθετικά καθήκοντα, δυναμικό και φυσικά διακρίνεται για τις προωθήσεις του, ενώ διαθέτει και καλή σέντρα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.