Header Ads


Αποχώρησε από την ΑΕΚ και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Αποχώρησε από την ΑΕΚ και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!


Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της ΑΕΚ αλλά αποχώρησε αθόρυβα από την Ένωση - Ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά από τον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό για τη Β' ομάδα υπέγραψαν οι Απόστολος-Ηλίας Μαρτίνης, Γιάννης Σαρδέλης, Ευαγόρας Αντωνίου και Χρήστος Μαραθωνίτης. Επίσης το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ανανέωσε ο μέσος Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος επίσης εντάσσεται στην Β' ομάδα.


Η ανακοίνωση για Σαρδέλη:

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Σαρδέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Ο Έλληνας εξτρέμ εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Σαρδέλης είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στην ακαδημία Μπατίστα και τη σεζόν 2016-17 εντάχθηκε στην ακαδημία της ΑΕΚ και κατέγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για το καλό της ομάδας και το δικό μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Σαρδέλη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.