Header Ads


Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Αμραμπάτ!

Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Αμραμπάτ!


Τι έχει ζητήσει ο Μιλόγεβιτς - Ίσως φυλάει το καλύτερο για το τέλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης!
Στην Ένωση δεν ψάχνουν πλέον για χαφ, αλλά για εξτρέμ, ενώ την ίδια ώρα ξεκαθαρίζουν πως θα πουλήσουν τον Λιβάι Γκαρσία μόνο εάν έρθει μία εξαιρετικά μεγάλη πρόταση.

Αποφασισμένος να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, και μάλιστα αυτή τη φορά ίσως πιο βαθιά από ποτέ, μετά και τη μεταγραφή του Αμραμπάτ στην ομάδα.
 
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αναμένεται να γίνει άμεσα επαφή με τον προπονητή, προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στο ρόστερ και να φανεί τι άλλο μπορεί να προκύψει. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο ρεπορτάζ, πάντως, ο Μιλόγεβιτς δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμα ακραίος, που θα μπορεί να παίξει και χαφ.

Αλλά θα είναι κυρίως εξτρέμ, αφού για τα άκρα ο Σέρβος υπολογίζει μόνο τους Λιβάι, Άμραμπατ (που τον θεωρεί και επιθετικό χαφ, ως αντι-Μάνταλο!) και Αλμπάνη. Ο Τάνκοβιτς έχει μείνει πολύ πίσω, όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως και εάν μείνει, θα παίζει περισσότερο στον άξονα!

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι ξεχωριστός, θα κάνει τη διαφορά στην 11άδα δηλαδη, καθώς δεν έχει νόημα να προχωρήσουν οι Κιτρινόμαυροι σε αγορά παίκτη στα χαφ ή εξρέμ (που υπάρχουν αρκετές λύσεις) αν δεν είναι κάποια σούπερ περίπτωση.

Ίσως το καλύτερο να το φυλάει για το τέλος ο Μελισσανίδης, αλλά σε κάθε περίπτωση κρατήστε αυτό που σας λέμε: Ο παίκτης που θα έρθει μετά τον Αραμπάτ, όλα δείχνουν ότι μπορεί να αποτελέσει τη μεταγραφή τού καλοκαιριού για την ομάδα... 

Η αληθεια για τον Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι δεν είναι προς πώληση, έχει ακόμα 4 χρόνια συμβολαίου με την Ένωση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν μόλις το 60% των δικαιωμάτων του - Αυτό είναι σημαντικό για τα χρήματα που θα μπορούσαν να ζητήσουν για την πώλησή του.

Αν βρεθεί μια ομάδα να δώσει 10-12 εκατ. ευρώ θα είναι διαφορετικά δεδομένα. Τέτοια προοπτική όμως δεν υπάρχει άμεσα, άρα από τον σύλλογο κλείνουν τα αυτιά τους και δεν ασχολούνται με τα σενάρια παραχώρησης του Λιβάι Γκαρσία. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.