Header Ads


«Τελειώνει» και Έλληνας παίκτης από την ΑΕΚ μετά την Βελέζ!

«Τελειώνει» και Έλληνας παίκτης από την ΑΕΚ μετά την Βελέζ!


«Εκκαθαρίσεων» συνέχειας στην ΑΕΚ - Ποιος Έλληνας παίκτης αποχωρεί, σε ποια ελληνική ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr αναφέρει: «Ποιός απο την ΑΕΚ αποφάσισε/ είπε στον Μαχαίρα, την επομένη του αποκλεισμού απο την Βελέζ(!), πως πηγαίνει στον Ιωνικό χωρίς δεύτερη κουβέντα;»

Θυμηθείτε την είδηση που είχαμε δημοσιεύσει την επόμενη μερά μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, η οποία επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr.

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ οδεύει ως δανεικός στον Ιωνικό μετά τον Ιατρούδη - Του το ανακοίνωσε ο Κονέ μετά το ΑΕΚ - Βελέζ! 

Αναλυτικά το δημοσίευμα του overfm.gr:

To επόμενο 48ωρό του δραματικού ευρωπαικού της αποκλεισμού, για πρώτη φορά στην ιστορία της απο τον Ιούλιο, βρήκε τον Οργανισμό ΑΕΚ βαθιά παγωμένο παρά τον… καύσωνα. Τουλάχιστον κάτι κινήθηκε στα μεταγραφικά της αφού όπως έμαθα απο Νίκαια μεριά, ο Παναγιώτης Κονέ ειδοποίησε τον Θεοδώση Μαχαίρα πως πάει δανεικός στον Ιωνικό!

Και μάλιστα του ξέκοψε το ενδεχόμενο να… επανέλθουν στον δανεισμό του σε ολλανδική ομάδα. Οταν δόθηκε – προηγουμένως μέσα στο καλοκαίρι – αυτή η ευκαιρία οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν δεύτερες σκέψεις και δεν προχώρησε η δουλειά τότε.

Οπως φαίνεται ο 21χρονος εξτρέμ, που πήρε ευκαιρίες απο Καρέρα/Χιμένεθ δεν είναι στο πλάνο Μιλόγεβιτς, για αυτό στέλνεται δανεικός.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.