Header Ads


«Γκάζια» Μιλόγεβιτς μετά το ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης!

«Γκάζια» Μιλόγεβιτς μετά το ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης!


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ήταν ικανοποιημένος από τον Χρήστο Αλμπάνη στο φιλικό στα Σπάτα! 
Ο Χρήστος Αλμπάνης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.
 
Η ΑΕΚ αντιμετώπισε στα Σπάτα τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Βελέζ στην Ευρώπη. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε αρκετές δοκιμές, όμως δεν έμεινε ικανοποιημένους από όλους τους παίκτες του.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός είχε αρκετά παράπονα από τον Χρήστο Αλμπάνη ο οποίος ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Μουανμέρ Τάνκοβιτς να βρίσκεται σε θέση «10» πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ελληνας επιθετικός δεν τα πήγε καθόλου καλά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ο Μιλόγεβιτς του εξέφρασε τα παράπονά του τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στο ημίχρονο. Και μάλιστα με αρκετό εκνευρισμό από πλευράς του Σέρβου κόουτς.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως ο Αλμπάνης ήταν η μοναδική αλλαγή που έκανε στο ημίχρονο ο Μιλόγεβιτς, περνώντας τον Γεβγέν Σάκχοφ στη θέση του και τοποθέτησε τον Νταμιάν Σιμάνσκι σε θέση αριστερού χαφ.

Πάντως, ο Μιλόγεβιτς έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τον Ουκρανό χαφ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν είχε ικανοποιήσει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.