Header Ads


Γέφτιτς ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για χαφ!

Γέφτιτς ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για χαφ!


Μετά τον Στέφεν Τσούμπερ, η ΑΕΚ είναι σε επαφές και για τον Ελβετό μεσοεπιθετικό, Ντάρκο Γέφτιτς, που ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν.
Νταρκο Γεφτιτς ΑΕΚ μεταγραφη χαφ Ρουμπιν Καζαν: Το κερασάκι στην τούρτα στις καλοκαιρινές μεταγραφές επιχειρεί να κάνει η ΑΕΚ αποκτώντας ΚΑΙ μέσο.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, η «Ένωση» είναι σε επαφές για την απόκτηση του Ντάρκο Γέφτιτς.

Πρόκειται για τον 28χρονο Ελβετό κεντρικό χαφ που ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν και υπάρχουν συζητήσεις για την απόκτησή του, είτε με αγορά, είτε με τη μορφή δανεισμού.

Ο σερβικής καταγωγής άσος έχει συμβόλαιο ως το 2024, ενώ τον εκπροσωπεί το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Γέφτιτς είναι παίκτης του άξονα και αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό σε 4-2-3-1 και ως δεξιός εσωτερικός χάφ, αν και αριστεροπόδαρος, στο 4-3-3. Πρόκειται για έναν κλασικό δημιουργικό μέσο με σούπερ αριστερό πόδι που εκτελεί κόρνερ, φάουλ αλλά και πέναλτι τόσο στην Ρούμπιν όσο και στην προηγούμενη ομάδα του. 

Ο Ντάρκο Γέφτιτς είναι Ελβετός και έχει ξεκινήσει την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Βασιλείας. Δόθηκε δανεικός στη Βάκερ το 2013 και το καλοκαίρι του 2014 δόθηκε αρχικά δανεικός και το 2015 πουλήθηκε στην Πολωνική Λεχ Πόζναν όπου αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια της μέχρι τώρα καριέρας του (192) και ήταν για χρόνια αρχηγός της. Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν όπου σε ενάμιση χρόνο έχει παίξει 45 αγώνες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.