Header Ads


Θέλει… Λιβάγια ο Μιλόγεβιτς!

Θέλει… Λιβάγια ο Μιλόγεβιτς!


Ποιον παίκτη «κυνηγάει» η ΑΕΚ και ποιος αποχωρεί άμεσα από τα Σπάτα - Φημολογία και για Μπεν Αρφά!
Στην Ένωση ανεβάζουν στροφές τα μεταγραφικά και εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που έχουν στην ατζέντα τους για τα άκρα. Γιατί... κολλάει του Ελιάσον, η εναλλακτική και η μεταγραφή στη θέση "10" που ζήτησε ο προπονητής.  

Σημαντικές είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Ένωση τις τελευταίες ώρες, δεδομένου ότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι Κιτρινόμαυροι αφήνουν στην άκρη την περίπτωση του Ελίασον και προχωρούν με άλλον εξτρέμ!

Οι διαπραγματεύσεις με τη Νιμ δεν έχουν προχωρήσει καθόλου ικανοποιητικά, αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ελληνική πλευρά έφτασε μέχρι και τα 2,5 εκατ. ευρώ την πρότασή της για την αγορά του (με πάνω από 2 εκατ. ευρώ εγγυημένο ποσό, συν μπόνους), αλλά ο πρόεδρος της Νιμ είναι σκληρό καρύδι.

Κι εδώ που τα λέμε σωστά η ΑΕΚ έχει ξενερώσει από το γεγονός ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή, δεδομένου ότι για ομάδα που έχει πέσει κατηγορία και ψάχνεται (διακριτικά) για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ελίασον, το παίζουν πολύ ζόρικοι...

Ο παίκτης που έχουν σταμπάρει και ψάχνονται με την περίπτωσή του, αγωνιστικά δεν έχει τα στοιχεία του Λιβάι Γκαρσία αλλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όπως αναφέρουν εκείνοι που γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω, είναι παίκτης τύπου Λιβάγια - Δηλαδή μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ (που την ξέρει όμως τη θέση, όχι κατά συνθήκη αριστερός εξτρέμ όπως ο Λιβάγια) αλλά μπορεί να προσφέρει και αλλού.  

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ρεπορτάζ για τον Ντατσένκο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ένωση όχι μόνο βρήκε ομάδα (στη Ρωσία) που ενδιαφέρεται να τον πάρει δανεικό, αλλά του πληρώνει και ολόκληρο το συμβόλαιο. Οι Κιτρινόμαυροι θα προτιμούσαν να τον πουλήσουν, αλλά αν κάνει μια καλή σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα, η πώληση μπορεί να έρθει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Η εναλλακτική στα εξτρέμ, το 10αρι και ο… Μπεν Αρφά

 Η Ένωση θέλει βασικό και έμπειρο εξτρέμ, όπως είναι ο Ελίασον, ωστόσο με την περίπτωσή του να έχει… κολλήσει, κοιτάει ήδη και εναλλακτικές. Υπάρχει άλλη μια περίπτωση για την ομάδα, αλλά στην ΑΕΚ δεν βιάζονται καθώς αυτό το διάστημα αλλάζουν πολλά δεδομένα με τις μεταγραφές, με ομάδες, με παίκτες κ.λπ. και μπορεί να προκύψουν πολύ καλές λύσεις από το πουθενά...

Επίσης, το όνομα του εξτρέμ Γκαγιέντι, που όντως έχει προταθεί και καταλαμβάνει έκταση στην κιτρινόμαυρη ειδησεογραφία, δύσκολα θα έρθει στην Ένωση. Κρατήστε σε μια άκρη του μυαλού σας το όνομά του, αλλά ως εκεί.

Από εκεί και πέρα, οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν για 10άρι, που να μπορεί να παίξει και στα άκρα αν χρειαστεί (κάπως σαν τον Μάνταλο), αν και η πιο βασική ανάγκη αυτή τη στιγμή επαναλαμβάνουμε ότι είναι του αριστερού εξτρέμ. Σε κάθε περίπτωση, μάλιστα, δεν φαίνεται ότι έχει δόση αλήθειας το ενδιαφέρον για τον Μπεν Αρφά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.