Header Ads


Στοίχημα: Ευρωπαϊκά προκριματικά με “καυτές” επιλογές!

Στοίχημα: Ευρωπαϊκά προκριματικά με “καυτές” επιλογές!


Γεμάτο το στοιχηματικό κουπόνι σήμερα Πέμπτη (12/08) με πολλά προκριματικά για τον 3ο γύρο σε Europa και Conference League! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στη Netbet. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Ανταγωνιστική η Αλασκέρτ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από το Europa League. Στις 18:00, η Αλασκέρτ υποδέχεται την Καϊράτ Αλμάτι για τον 3ο προκριματικό, στη ρεβάνς του 0-0 στο Καζακστάν.

Όρθια στο Καζακστάν έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα η Αλασκέρτ, παραχωρώντας “λευκή” ισοπαλία (0-0) με την Καϊράτ. Υστέρησε σημαντικά από την αντίπαλο στο ξεκίνημα, δέχθηκε πολλές φάσεις, κράτησε όμως ανέπαφη την εστία της και είχε μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά ο επιθετικός Γκλίσιτς αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Έπαιξε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλο και άγγιξε σε κάποιες περιπτώσεις το γκολ, χωρίς όμως επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Καϊράτ Αλμάτι δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο ταξίδεψε στην Αρμενία με τον τίτλο του φαβορί και με την ελπίδα να κάνει εκεί το καθήκον της και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Αλασκέρτ, θα εξασφαλίσει στη χειρότερη περίπτωση την παρουσία της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν έπιασε καλή απόδοση, φάνηκε αγχωμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ενώ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν δέχθηκε γκολ, με την αντίπαλο ν’ αστοχεί σε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Η Αλασκέρτ ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι, έδειξε ό,τι έχει δυνατότητες και μπορεί να κοντράρει την Καϊράτ. Η ομάδα απ’ το Καζακστάν ποιοτικά υπερέχει, αλλά δε θα έχει εύκολο έργο στην Αρμενία και οι αποδόσεις την κολακεύουν. Επιλέγουμε 1Χ (Δ.Ε) σε απόδοση 1.83.

 

Προβάδισμα η Αστάνα

Μεταφερόμαστε στο Καζακστάν, όπου στις 16:00, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Αστάνα υποδέχεται την Κουόπιο στη ρεβάνς του 1-1 στη Φινλανδία.

Ισόπαλη 1-1 στο πρώτο ματς με την Κουόπιο αναδείχθηκε η Αστάνα. Έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και έφυγε με θετικό αποτέλεσμα απ’ τη Φινλανδία. Δίκαιο σε γενικές το τελικό σκορ, από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ, αναζήτησε την ισοφάριση και δικαιώθηκε για την επιμονή της στο φινάλε.

Η Κουόπιο σ’ έναν ακόμη προκριματικό γύρο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, έμεινε στο 1-1 με την Αστάνα και πηγαίνει στο Καζακστάν για να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό της ταξίδι. Βρέθηκε μια ανάσα απ’ τη νίκη, ήταν σε θέση οδηγού, αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε και πληγώθηκε με ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Να θυμίσουμε πως στον προηγούμενο προκριματικό έφερε δύο φορές 2-2 με τη Βόρσκλα Πολτάβα και πήρε την πρόκριση στην Ουκρανία με γκολ στην παράταση.

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Φινλανδία. Η Αστάνα έχει, φυσικά, μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και με όπλο την έδρα της μπορεί να φτάσει στην πολυπόθητη πρόκριση. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.97.

 

Ανώτερη η Σάντα Κλάρα

Παραμένουμε στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και μεταφερόμαστε στη Σλοβενία για την τελευταία σημερινή επιλογή μας. Στις 21:00, η Ολίμπια Λουμπλιάνας υποδέχεται την Σάντα Κλάρα, στη ρεβάνς του 2-0 στην Πορτογαλία.

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία η Ολίμπια Λιουμπλιάνας γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 2-0 απ’ τη Σάντα Κλάρα. Απαράδεκτη εμφάνιση σε όλους τους τομείς, απέδειξε πως δεν είναι έτοιμη για ένα τέτοιο απαιτητικό παιχνίδι, ούτε στο ελάχιστο δεν απείλησε την εστία της αντιπάλου και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που ο δείκτης του σκορ δεν έγραψε περισσότερα τέρματα.

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ έκανε την περασμένη εβδομάδα η Σάντα Κλάρα μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Απόλυτο “αφεντικό” στο παιχνίδι απ’ το ξεκίνημα, κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σκόραρε και τα δύο γκολ της στο πρώτο ημίχρονο, δεν επέτρεψε ούτε μια φάση στην αντίπαλο, ενώ απ’ το 62’ αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα και είχε φάσεις να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ.

Η Ολίμπια πρέπει να αναζητήσει τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζει στην πρόκριση, θα βγει μπροστά να επιτεθεί και θα αφήσει κενά στην άμυνα. Η Σάντα Κλάρα πηγαίνει στη Λιουμπλιάνα με σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης και παρότι έχει απουσίες, είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα αφήσουν στα μετόπισθεν οι γηπεδούχοι. Επιλέγουμε Χ2 (Δ.Ε) σε απόδοση 1.88.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.