Header Ads


Χαρδαλιάς: Η πυρκαγιά έχει περάσει και προς τη Λίμνη Μαραθώνα!

Χαρδαλιάς: Η πυρκαγιά έχει περάσει και προς τη Λίμνη Μαραθώνα!


«Εξαιρετικά επικίνδυνες οι συνθήκες, οι άνεμοι θα αυξηθούν», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές

Σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών στη χώρα μας προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς από το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής.

«Στην Αττική θα έχουμε σταδιακή αύξηση των δυτικών ανέμων με ριπές που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η πυρκαγιά έχει περάσει και προς τη Λίμνη Μαραθώνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε πως καίει και «νέο μέτωπο και στην Ηλεία στην Αρχαία Ολυμπία», ενώ σε ότι αφορά τη φωτιά που καίει στις Αφίδνες, σημειώσε πως «αντιμετωπίζουμε διάφορα μέτωπα και στις δυο πλευρές της Εθνικής Οδού.

Η κατάσταση πλέον αφορά και την κατάσβεση οικιών και επιχειρήσεων. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια».

Αναφορικά με τη φωτιά στην Εύβοια, ενημέρωσε «επιχειρούν 230 πυροσβέστες. Η πυρκαγιά έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις. Κύριος στόχος μας να ανακοπεί η πορεία του προς το νότιο μέτωπο».

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση με τις φωτιές τόσο στην Αττική όσο και στην Εύβοια είναι δραματική, με αλλεπάλληλες εκκενώσεις οικισμών και δεκάδες καμμένα σπίτια.

Φωτιές στην Ελλάδα: Δείτε την ενημέρωση Χαρδαλιά:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.