Header Ads


Παράθυρο και για άλλη μεταγραφή στην ΑΕΚ!

Παράθυρο και για άλλη μεταγραφή στην ΑΕΚ!


Σκέψεις μήπως αποκτηθεί κι άλλος ένας δημιουργικός μέσος για τον άξονα μετά τον Τσούμπερ!
Παρότι η μεταγραφή του Τσούμπερ που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα φαίνεται πως θα είναι η τελευταία της ΑΕΚ που έχει ήδη αποκτήσει 8-9 παίκτες θεωρητικά βασικούς οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα έχει ανοίξει παράθυρο και για άλλη μεταγραφή! 

Πιθανόν να προέκυψε τις ώρες της αγωνίας την Παρασκευή που φαινόταν πως μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή του Τσούμπερ μέσα από τις εναλλακτικές που είχε η ΑΕΚ αφού είναι γεγονός πως η ομάδα είχε αποφασίσει να πάρει δημιουργικό μέσο. 

Παρότι λοιπόν όλα πήγαν καλά με τον Τσούμπερ κάποιες περιπτώσεις "παρέμειναν" ζωντανές. Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να είναι κάτι δεδομένο, πλέον δεν πρέπει να αποκλείουμε να υπάρξει και “κερασάκι” στην εντυπωσιακή φετινή τούρτα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ. 

Αν αποκτηθεί επιπλέον παίκτης θα είναι δημιουργικός μέσος που θα αγωνίζεται στον άξονα και μένουν τρεις μέρες για να δούμε αν θα έρθει κι άλλη μία έξτρα λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή που ήδη με την οριστικοποίηση της μεταγραφής Τσούμπερ θα είναι πλήρης. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.