Header Ads


Κετσετζόγλου: «Έρχεται και ο Γέφτιτς - Γιατί μοιάζει ανέτοιμη η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Έρχεται και ο Γέφτιτς - Γιατί μοιάζει ανέτοιμη η ΑΕΚ»


Την ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Ντάρκο Γέφτιτς στην ΑΕΚ προανήγγειλε ο Κώστας Κετσετζόγλου - Η εξήγηση που έδωσε για την προβληματική εικόνα της «Ένωσης» στα φιλικά!

Στο μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ -που θα συνεχιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την απόκτηση και του Ντάρκο Γέφτιτς- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, τόνισε ότι υπάρχει συμφωνία της «Ένωσης» και με τον άσο της Ρούμπιν (η περίπτωση του οποίου προέκυψε στις συζητήσεις με τον μάνατζέρ του για Τσούμπερ).

Υπογράμμισε λοιπόν ότι κατά 95% θα ολοκληρωθεί και η δική του μεταγραφή και ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει κι αυτός στην Ελλάδα.

Όσο για τη νέα ήττα των «κιτρινόμαυρων» στο φιλικό του Βόλου, παραδέχθηκε ότι η εικόνα (ειδικά στα μετόπισθεν) είναι προβληματική, ωστόσο εκτίμησε ότι μπορεί να είναι αποτέλεσμα της κούρασης και του τρόπου προετοιμασίας, που υπέστη μεταβολές λόγω του αποκλεισμού από τη Βελέζ και την αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.