Header Ads


Θα τολμήσει τέτοιο πράγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Θα τολμήσει τέτοιο πράγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης;


Ήταν το απόλυτο πολιτικό ζήτημα των τελευταίων πάρα πολλών ετών και αυτό που συζητείτο όσο κανένα άλλο σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μάλιστα, προ της πανδημίας, μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των πάντων- μετά, βεβαίως, ήρθε ο κορωνοϊός και επισκίασε τα πάντα.

Αναφερόμαστε στην παράτολμη και καινοφανή απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου ν’ αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το… διαβόητο “Brexit”, όπως επονομάστηκε, ήρθε σαν αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που έλαβε χώρα στην Αγγλία και η έξοδος του Η.Β. και επίσημα από την Ε.Ε. συντελέστηκε στη 1 Φεβρουαρίου του 2020.

Αυτή η απροσδόκητη κίνηση των Άγγλων προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, τριγμούς στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και παράλληλα έφερε στο προσκήνιο διάφορα… στοιχήματα.

Το πιο σύνηθες όλων; Το ποια θα είναι η επόμενη χώρα που θα εγκαταλείψει την Ε.Ε. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο- δεδομένου, πάντα, του ότι μετά και το δικό μας «ταραχώδες» δημοψήφισμα το 2015 η θέση μας ισχυροποιήθηκε εντός των κόλπων της Ευρώπης- το ενδεχόμενο “Grexit” είναι δεύτερο φαβορί!

Πιο συγκεκριμένα, στην novibet στην κατηγορία «Επόμενη χώρα που θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση» βλέπουμε πρώτη-πρώτη την Ιταλία με απόδοση 4,00 (που βγάζει, τρόπον τινά, και νόημα δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στη γειτονική μας χώρα) και ακολουθεί η Ελλάδα με 7,00, μπροστά από την τρίτη Γαλλία (9,00).

Ενδιαφέρον, αν το σκεφτεί κανείς, όμως για την ώρα κάτι τέτοιο είναι ένα πάρα πολύ μακρινό σενάριο.

Ιδίως με τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της πατρίδας μας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.