Header Ads


«Μπάσιμο» από Ιταλία για Τσούμπερ!

«Μπάσιμο» από Ιταλία για Τσούμπερ!


Ποια Ιταλική ομάδα θέλει τον Τσούμπερ - Ποιες είναι οι νεότερες πληροφορίες από Γερμανία - Τι διαρρέει η ΑΕΚ!
Ενδιαφέρον και από τη Βενέτσια έχει προκύψει για τον Στίβεν Τσούμπερ, ωστόσο στην ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία για την απόκτησή του.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν... επιπλοκές στην υπόθεση του Ελβετού μεσοεπιθετικού για τον οποίο κινείται η Ένωση, ο λόγος ωστόσο δεν ήταν τελικά τα όσα έχουν συμβεί με τον Κόστιτς στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά το γεγονός ότι προέκυψε "σφήνα" από την Ιταλία. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η Βενέτσια -που αγωνίζεται στη Serie A- έχει μπει στο "παιχνίδι" της απόκτησης του διεθνούς άσου και μάλιστα εμφανίζεται να προσφέρει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ στην Άιντραχτ για να τον κάνει δικό της. 

Την ίδια στιγμή πάντως στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Τσούμπερ θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Μέχρι χθες (27/8) βράδυ υπήρχαν απευθείας συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές (Παπαδημητρίου και Κονέ βρίσκονται στη Γερμανία), ωστόσο οι κρίσιμες επαφές με την ομάδα και τον παίκτη θα γίνουν σήμερα. 

Τις νεότερες πληροφορίες για το πώς έχει η μεταγραφή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης επεσήμανε ότι δεν επηρεάζει την υπόθεση η ενδεχόμενο αποχώρηση του Κόστιτς από την Αϊντράχτ, και υποστήριξε ότι η μεταγραφή είναι σε καλό... μονοπάτι.

«Είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή η ΑΕΚ», ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης.
Ακούστε όλο το ρεπορτάζ...


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.