Header Ads


Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι εδώ μέσα!»

Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι εδώ μέσα!»


Ο προπονητής έβαλε τους ποδοσφαιριστές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους με σκληρά λόγια με ομιλία μιας ώρας!
Ομιλία μιας ώρας με άγρια γκάζια και ξέσπασμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είχαμε στην προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός, μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές του και τους έβαλε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους με σκληρά λόγια.

Συγκεκριμένα, τους ανέλυσε τα σοβαρά λάθη και στα δύο παιχνίδια και τους τόνισε πως έχουν μεγάλες ευθύνες για το κάζο του αποκλεισμού από την Ευρώπη και τους προανήγγειλε πως θα υπάρξουν τετ-α-τετ με τον καθ’ έναν ξεχωριστά, προκειμένου να τους μεταφέρει τα τεράστια παράπονα που έχει. «Θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι σας εδώ μέσα. Την Πέμπτη δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι κάναμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι μεγάλο κομμάτι της πρόκρισης χάθηκε στην Βοσνία. Εκεί είδα 4-5 παίκτες να περπατάνε και να μην τρέχουν να κάνουν όσα είχαμε πει. Γενικά εκεί δεν δουλέψατε, όπως είχαμε πει. Και έγινε πιο δύσκολο το έργο μας στην ρεβάνς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν στην ομάδα. Έχετε μεγάλες ευθύνες. Τόσα χρόνια φταίνε οι προπονητές, ο Καρέρα, ο Χιμένεθ και ποτέ εσείς; Εχω να πω πολλά, αλλά θα τα πω σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όσους πρέπει τις επόμενες ημέρες. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τρία φιλικά, να γνωρίζετε καλά ότι θα κρίνω πολλούς από αυτά. Δεν υπάρχουν περιθώρια» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μιλόγεβιτς, επαναλαμβάνουμε σε μια ομιλία-ξέσπασμα που διήρκησε περίπου μια ώρα.

Από πλευράς παικτών, πήρε τον λόγο ο Μιχάλης Μπακάκης που τόνισε: «Είναι δική μας η ευθύνη κόουτς. Να αναλογιστούμε τις πράξεις μας και τις ευθύνες μας».

Θυμίζουμε πως το Σάββατο οι παίκτες είχαν ρεπό και επιστρέφουν στα Σπάτα σήμερα Κυριακή με απογευματινή προπόνηση όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες παρατηρήσεις και γκάζια και πιθανόν να γνωστοποιηθούν προς τους ποδοσφαιριστές και κάποιες αποφάσεις, μετά τον αποκλεισμό-ντροπή! 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.