Header Ads


Στοίχημα: Ανοιχτές άμυνες σε Λονδίνο και Λοριάν - τριάδα “φωτιά” στο 7.18Χ!

Στοίχημα: Ανοιχτές άμυνες σε Λονδίνο και Λοριάν - τριάδα “φωτιά” στο 7.18Χ!


Το κουπόνι της Παρασκευής… μυρίζει χειμώνα, αφού απόψε κάνουν πρεμιέρα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν (μεταξύ άλλων) στη σέντρα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη Netbet. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Πρεμιέρα με γκολ!

Ξεκινάμε το σημερινό στοιχηματικό ταξίδι από το Λονδίνο! Στις 22:00, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Άρσεναλ στο εναρκτήριο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2021/2022.

Επιτέλους, άνοδος για την Μπρέντφορντ, που επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας έπειτα από 47 χρόνια! Τα κατάφερε στα μπαράζ κόντρα στη Σουόνσι, ήταν η στιγμή της, είχε αποφασιστικότητα, είχαν προηγηθεί 9 αποτυχημένες προσπάθειες σε πλέι-οφ ανόδου! Όπως ήταν λογικό, συνεχίζει με τον κόουτς Τόμας Φρανκ στην άκρη του πάγκου, πρώτος στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία, αν το κατορθώσει θα μιλάμε για μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά.

Κάθε πέρσι και καλύτερα πηγαίνει η Άρσεναλ, έρχεται από ακόμη μια τραγική χρονιά, αυτή τη φορά δεν κατάφερε ούτε καν να βγει στην Ευρώπη! Τερμάτισε στην όγδοη θέση της Πρέμιερ με ρεκόρ 18-7-13, ήταν μόνιμα αλλοπρόσαλλη σε εμφανίσεις και αποτελέσματα, όλως παραδόξως το πρόβλημα της δεν ήταν αμυντικό (όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια), καθώς είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα της Πρέμιερ (39 γκολ παθητικό). Απέτυχε στο Λιγκ Καπ (αποκλείστηκε στα προημιτελικά), απέτυχε στο Κύπελλο (αποκλείστηκε στους “32”), απέτυχε και στο Γιουρόπα Λιγκ (αποκλείστηκε στα ημιτελικά απ’ τη Βιγιαρεάλ).

Η Μπρέντφορντ επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ και θα έχει ενθουσιασμό, όρεξη, δίψα για διάκριση. Είχε καλή εικόνα στα φιλικά, έδειξε ότι διαθέτει τρόπους να σκοράρει. Η Άρσεναλ είναι ανώτερη και δικαιολογημένα θεωρείται φαβορί, ωστόσο είναι παραδοσιακά ανάξια εμπιστοσύνης. Θεωρούμε ότι θα πάρει τον έλεγχο και θα βοηθήσει κι αυτή για να δούμε καλό ματς. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.99.

 

Ευάλωτη αμυντικά η Μονακό

Την ίδια ώρα, πιο νότια, στο Μουστουάρ, η Λοριάν υποδέχεται τη Μονακό για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1.

Θετικό πρόσημο είχε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την Λοριάν, που έμεινε όρθια στο «Ζοφρουά Γκισάρ» απέναντι στην Σεντ Ετιέν αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1. Αρκετά ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες για να βρουν κάποιο τέρμα που θα χάριζε σε κάποια τη νίκη. Η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ στάθηκε εξαιρετικά, προηγήθηκε με τον Λε Γκοφ στο 51΄ενώ έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Εμφανής η σωματική και πνευματική κούραση των παικτών της από τις ενδιάμεσες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην πρεμιέρα με την Ναντ, με την οποία και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στο πριγκιπάτο. Μπορούσε την νίκη, καθώς έχασε ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες και είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα απειλήθηκε ελάχιστα κυρίως με αντεπιθέσεις. Αυτή την αμυντική αφέλεια που έδειξε θέλει να διορθώσει στα επόμενα παιχνίδια ο Νίκο Κόβατς, που παρά την γκέλα δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Η Μονακό είναι σίγουρα το φαβορί, ωστόσο η Λοριάν έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα και είχε τέσσερις παραπάνω μέρες ξεκούρασης και εκτιμούμε ότι μπορεί να βρει ένα γκολ ειδικά μπροστά στο κοινό της. Ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 1.90.

 

Ποντάρισμα στην εμπειρία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Ισπανία. Στις 23:00, η Σαραγόσα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ίμπιθα στην πρεμιέρα της Σεγούντα Ντιβιζιόν!

Η Σαραγόσα προέρχεται από μία σεζόν που θα ήθελε να ξεχάσει το συντομότερο και να γυρίσει σελίδα με τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τερμάτισε στη 15η θέση της βαθμολογίας, μόλις τέσσερις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και υπήρξαν στιγμές που κινδύνεψε. Ο 57χρονος Ισπανός Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, ανέλαβε τα ηνία της Σαραγόσα το Δεκέμβριο του 2020 και άφησε ικανοποιημένους τους διοικούντες στην ομάδα, ώστε να του δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Η Ίμπιθα προέρχεται από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν πέρυσι, αφού κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στην τελική ευθεία των πλέι οφ ανόδου, πέρασε τα εμπόδια των Ρεάλ Μαδρίτης Β’ και Μούρθια. Δικαιωματικά έπειτα από την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, ο τεχνικός Καρθέδο παραμένει στον πάγκο για τη νέα σεζόν. Ο 47χρονος Χουάν Κάρλος Καρθέδο Μαδρόνες όπως είναι το πλήρες όνομά ανέλαβε την Ίμπιθα τον Αύγουστο του 2020.

Η Σαραγόσα είναι πιο έτοιμη για τις ανάγκες της κατηγορίας, σε αντίθεση με τη νεοφώτιστη Ίμπιθα, η οποία πρέπει να το αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου. Θα παίξει με ενθουσιασμό στην πρεμιέρα της στη Σεγούντα, όμως ο παράγοντας έδρα και η εμπειρία της Σαραγόσα, αναμένεται να είναι καταλυτικοί. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.90.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.