Header Ads


Δείγμα «θετικό», 2-0 η ΑΕΚ τον Απόλλωνα!

Δείγμα «θετικό», 2-0 η ΑΕΚ τον Απόλλωνα!


Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, έχοντας σκόρερ τους Ανσαριφάρντ, Λιβάι Γκαρσία και τους Χατζισαφί, Μισελέν να ντεμπουτάρουν.

Φιλική νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης πήρε η ΑΕΚ! Στο ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στα Σπάτα και είχε προπονητικό χαρακτήρα, η Ένωση επικράτησε 2-0 με τους «παλιούς» Ανσαριφάρντ, Γκαρσία να σκοράρουν και τους «νέους» Χατζισαφί, Μισελέν να κάνουν ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα. Όπως, ντεμπούτο έκανε και ο Φλορεντίν Ματέι από πλευράς της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Απόντες για την ΑΕΚ ήταν ο Αραούχο με ενοχλήσεις και οι Μάνταλος, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Μιτάι που κάνουν ατομικά προγράμματα, ενώ για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σλίβκα που βρίσκεται στην πατρίδα του λόγω της γέννησης του παιδιού του, όπως και ο νεαρός Γιαννάκη που κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων Αλβανίας.
 
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό με σουτ του Ανσαριφάρντ στην κίνηση μετά από κεφαλιά-πάσα του Λε Ταλέκ, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να αγγίζει την ισοφάριση στο 20’ όταν η κεφαλιά του Ντομίνγκες σταμάτησε στο δοκάρι. Μετά το εικοσάλεπτο το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με την ΑΕΚ να έχει άλλη μια καλή στιγμή με τον Ανσαριφάρντ.

Ο Πετράκης έριξε τον Ντεντάκη αντί του Κραγιόπουλου στο ματς και ο Μιλόγεβιτς τον Σάκχοφ αντί του Αλμπάνη, με το δεύτερο μέρος να ξεκινάει όπως το πρώτο, με γκολ για την ΑΕΚ αφού ο Λιβάι Γκαρσία με εκτέλεση φάουλ στο 50’ έκανε το 2-0. Ο Μισελέν έκανε ντεμπούτο, αντικαθιστώντας τον Σβάρνα, με τους δύο τεχνικούς να συνεχίζουν τις αλλαγές μέχρι το φινάλε, με τον Ματέι να παίρνει και αυτός ένα εικοσάλεπτο στα πόδια του και τον ρυθμό να πέφτει στο ματς και το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.
ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς) : Στάνκοβιτς, Βράνιες, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς, Γκαρσία, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.
Έπαιξαν και οι Σάκχοφ, Μισελέν, Παρράς, Μήτογλου, Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Ραντόνια και Κοσίδης.

Απόλλων (Γιάννης Πετράκης): Βέρλχουστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα.

Έπαιξαν και οι Ντεντάκης, Ιωαννίδης, Βιτλής, Ράιλι, Ματέι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χ. Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Α. Καραγιώργο, Δ. Κούλη και τέταρτο τον Κ. Κατοίκο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.