Header Ads


Στοίχημα: Σαββατιάτικο “καρέ” για ταμείο στο 18.2Χ!

Στοίχημα: Σαββατιάτικο “καρέ” για ταμείο στο 18.2Χ!


Σούπερ Σαββατιάτικο κουπόνι σήμερα, με τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εν δράσει. Πρεμιέρες στις εμπορικές λίγκες και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε αξιόλογες επιλογές για στοίχημα, μεταξύ αυτών και προγνωστικά Γερμανίας για την 1η αγωνιστική. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση.

 

Αλώβητη στο Κίελο

Ξεκινάμε το σημερινό στοιχηματικό ταξίδι από τη Γερμανία. Νωρίς, στις 14:30, η Χολστάιν Κίελ υποδέχεται τη Ρέγκενσμπουργκ για την 3η αγωνιστική της 2.Bundesliga.

H Χολστάιν χρειάστηκε να φτάσει μέχρι την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Βέιτσε (ομάδα 4ης κατηγορίας) την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν γνωρίζοντας δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές από Σαν Πάουλι (3-0 εκτός) και Σάλκε (3-0 εντός). Πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα και τα αμυντικά κενά με αντίπαλο την τελευταία πριν από δύο βδομάδες.

Το απόλυτο μετράει η Ρέγκενσμπουργκ στο ξεκίνημα της σεζόν: Πραγματοποίησε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα κόντρα σε Ντάρμσταντ (2-0 εκτός) και Σαντχάουζεν (3-0 εντός), ενώ την προηγούμενη εβδομάδα προσπέρασε το εμπόδιο της Κόμπλεντζ (3-0 εκτός) πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας.

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τη Χόλσταϊν Κίελ που ξεκίνησε με δύο ήττες το πρωτάθλημα. Στην αντίπερα όχθη η Ρέγκενσμπουργκ πραγματοποίησε το 3Χ3 στη σεζόν κρατώντας, παράλληλα, το μηδέν στα μετόπισθεν. Θα περιμένει τους "πελαργούς" με σκοπό να "χτυπήσει" στην αντεπίθεση. Εμείς θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.80.

 

Στήριξη στην Άκρινγκτον

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία, όπου στις 17:00, η Άκρινγκτον υποδέχεται την Κέιμπριτζ για τη 2η αγωνιστική της League One.

Βελτιωμένη εμφάνιση και πρόκριση της Άκρινγκτον στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Ρόδεραμ εκτός έδρας. Αν και δεν είχε συχνά τον έλεγχο της μπάλας, η πολύ αποτελεσματική επιθετική της γραμμή κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, ενώ παράλληλα η άμυνά της είχε σωστές τοποθετήσεις και δεν άφησε την αντίπαλο της να απειλήσει ιδιαίτερα.

Μέτριες εμφανίσεις μέχρι στιγμής από την Κέιμπριτζ που κατάφερε παρόλα αυτά να προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου με αντίπαλο τη Σουίντον. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας και δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την αντίπαλη εστία, αφού οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν ελάχιστες και εντελώς άστοχες. Η αμυντική της λειτουργία όμως ήταν αρκετά καλή και σταθερή, αφού κατάφερε να ανακόψει οποιαδήποτε ευκαιρία δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι.

Την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα μπροστά στον κόσμο της έχει η Άκρινγκτον και αναμένουμε να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Επιλογή μας είναι ο άσσος σε απόδοση 2.10.

 

Ανοιχτό ματς στο “Costieres

Πιο νότια στη Γαλλία, στις 20:00, η Νιμ υποδέχεται την Πο για την 4η αγωνιστική της Ligue 2.

Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Νιμ στη σεζόν, πέρασε και από την έδρα της Βαλενσιέν με 3-0 χωρίς ωστόσο να θέλξει με την απόδοσή της, το σκορ ήταν εν πολλοίς πλασματικό. Δείχνει πάντως από τις λίγες ομάδες που δείχνει ανεπηρέαστη από το υποβιβασμό της και να προσαρμόζεται τόσο γρήγορα στις ανάγκες της κατηγορίας.

Η Πο μπορεί να γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα με το ίδιο σκορ (0-1), ωστόσο η εικόνα που παρουσίασε ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή στην έδρα της Ροντέζ. Στο παιχνίδι με την Τουλούζ την περασμένη εβδομάδα έλειπε μόνο το γκολ αφού είχε τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και τις καθαρές ευκαιρίες του παιχνιδιού. Δέχτηκε γρήγορα γκολ (7') αλλά ανασυντάχθηκε άμεσα και μέχρι την ανάπαυλα είχε 4-5 καλές στιγμές για να ισοφαρίσει αλλά χωρίς αυτές να βρουν τον στόχο.

Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, προέρχονται από γεμάτες επιθετικά εμφανίσεις και μπορούν να συμπαρασύρουν την Πο σε ένα παιχνίδι με γρήγορο τέμπο. Θα πάμε με τα γκολ και θα ποντάρουμε Over 2.5,  σε απόδοση 2.15.

 

Εμπειρία & εδρα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές αργά το βράδυ στην Ισπανία. Στις 23:00, η Οσασούνα φιλοξενεί την Εσπανιόλ στην πρεμιέρα της La Liga!

Η Οσασούνα έκανε εξαιρετική πορεία για τα δεδομένα της στην περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς βρέθηκε μόλις μία θέση κάτω από το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Χακόμπα Αρασάτε συνεχίζει στο σύλλογο της Παμπλόνα, όπου βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2018. Η Οσασούνα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε.

Η Εσπανιόλ ολοκλήρωσε πέρυσι μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, η οποία σημαδεύτηκε από την επάνοδό της στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας της Σεγούντα Ντιβισιόν, έχοντας 82 πόντους, όσους και η Μαγιόρκα. Ο προπονητής Βιθέντε Μορένο κέρδισε το στοίχημα της ανόδου και φυσικά παραμένει στην τεχνική ηγεσία, με στόχο να κρατήσει τους “Περικίτος” στη Λα Λίγκα και για την επόμενη σεζόν.

Αμφότερες οι ομάδες δεν έκαναν πολλές αλλαγές στα ρόστερ τους, οι προπονητές είναι οι ίδιοι με πέρυσι, επομένως δεν περιμένουμε πολύ διαφορετική εικόνα απ’ ό,τι τις μάθαμε στην προηγούμενη σεζόν. Για την Εσπανιόλ είναι διαφορετικά τα δεδομένα πλέον στην παραπάνω κατηγορία. Η Οσασούνα έχει καλή έδρα, τα πήγε πολύ καλά στα φιλικά, θα την εμπιστευτούμε στον άσο σε απόδοση 2.24.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.